Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynter til jul hos Frelsesarméen

For femte året på rad har Mester Grønn pyntet til jul på flere av Frelsesarméens tiltak. Ett av stedene vi pyntet i år er akuttmottaket for asylsøkere på Teisen i Oslo.

På oppdrag fra UDI har Frelsesarmeen etablert et overnattingstilbud for flyktninger på Teisen i Oslo. Her vil barnefamilier og enslige voksne asylsøkere få overnatting i 1-3 netter etter at de er registrert hos politiet, mens de venter på plass i asylmottak. Dette er et akutt tiltak som skal huse inntil 250 flyktninger om gangen.

Pin itButikkleder På Mester Grønn Kolsås, Linda Flak synes det er givende å være med å pynte mottaket på Teisen.

Det var litt ekstra spenning å spore hos våre ansatte i forbindelse med pyntingen. Beboerne på tiltaket feirer ikke jul, er på sitt mest sårbare og vet lite om hva fremtiden vil bringe. Pyntingen måtte derfor gjennomføres med ekstra omtanke og respekt. Entusiasmen var stor blant frivillige og ansatte på tiltaket da blomster, pynt og juletrær ble båret inn. Selv om julen ikke feires, bidrar blomster og pynt til at lokalene får litt mer varme og kjærlighet.

Pin itDet ble pyntet til jul også ute på trappen på akuttmottaket på Teisen.

Femte året Mester Grønn pynter til jul

Dette er femte året vi i Mester Grønn pynter til jul på noen av tiltakene til Frelsesarmeen. I tillegg til akuttovernattingen har vi pyntet Behandlingssenteret i Stavanger, Bakkegaten Bo- og omsorgssenter og Porsgrunn Korps. Alt foregår på frivillig basis og i fritiden til ansatte i Mester Grønn. Tiltakene som pyntes har forskjellige tilbud til mennesker med forskjellige behov og som gjerne faller utenfor andre hjelpetiltak. Tilbudene som tilbys kan være utdeling av mat og klær, eller en samtale med et vennlig menneske.

Pin itDenne fine gjengen fra Mester Grønn Maxi Stormarked pyntet på Behandlingstunet i Stavanger. Foto: Kristoffer Ask Hansen

Skape god ramme om julen

For Frelsesarmeen er det viktig å skape en god ramme om julen. Det fokuseres derfor på å skape en varm og stemningsfull jul som gir gode opplevelser og minner for brukerne. Tiltakene til Frelsesarmeen gjør sitt aller beste med de midlene de har. De må prioritere det viktigste; blomster og pynt står derfor langt ned på listen. Det er en luksus de ikke kan unne seg i særlig stor grad. Derfor er det ekstra hyggelig for Mester Grønn å bidra med nettopp dette.

Mester Grønn og Frelsesarmeen

Mester Grønn og Frelsesarmeen har hatt et langt og godt samarbeid, hvor overskuddet av posesalget i Mester Grønn butikkene går til Frelsesarmeens arbeid. Noe som tilsvarer omtrent en million kroner til Frelsesarmeens ulike prosjekter hvert år. På diskene i alle våre butikker er også Frelsesarmeens innsamlingsbøsser et fast innslag, slik at de som ønsker kan gi et ekstra bidrag.

Vi vet at den tiden vi investerer blir verdsatt, og det er hyggelig å vite at vårt bidrag og våre blomster kan bety noe spesielt. Den årlige begivenheten er også høyt skattet av de ansatte i Mester Grønn – følelsen av å bidra med noe meningsfylt gjør oss både ydmyke og takknemlige.

Med ønske om en jul med omtanke!

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00