eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Rosa sløyfe gir 20 millioner til brystkreftforskning

Kreftforeningen melder i en pressemelding at de har overført rekordstore 20 millioner til brystkreftforskning. Mester Grønn er en av Rosa sløyfe-aksjonens hovedsamarbeidspartnere, og har bidratt med 2 millioner.

Midlene som ble delt ut 19. januar, er inntektene fra Rosa sløyfe-aksjonen i 2015. Da var hovedtema «Å leve med uhelbredelig kreft».

Totalt fire forskningsprosjekter får støtte. To av dem skal se på metoder som kan gjøre behandlingen mer effektiv for dem som ikke kan bli friske av brystkreft. De andre to forskningsprosjektene retter seg mot immunterapi og brystkreft med spredning til hjernen.

I tillegg til å prioritere klinisk forskning med drøyt 15,8 millioner, gir aksjonen også støtte til to forskningsprosjekter relatert til livskvalitet. Et av disse prosjektene dreier seg om arbeidsliv etter brystkreft. Det andre prosjektet skal se på muligheten for unge kvinner til å bli gravide etter en brystkreftdiagnose.

Du kan lese mer om forskningsprosjektene på Brystkreftforeningen sine nettsider.

Pin itFIKK FORSKNINGSSTØTTE: Fra venstre, Jon Amund Kyte, Stein Kaasa, Ester-Johanne Sande, Anne Lise Ryel, Anna Sætersdal og Harald Engan. FOTO: ROSA SLØYFE

Vi er stolte over at vi sammen med kundene våre har bidratt til denne viktige forskningen, som kan gi mennesker som har hatt eller lever med brystkreft bedre livskvalitet.

Tusen takk til hver og en av dere som har støttet aksjonen gjennom å kjøpe Rosa sløyfe-produktene våre.

Vi engasjerer oss fordi vi bryr oss!

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00