Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Velg torvfri jord – det beste for miljøet og plantene dine

Prøv vår torvfrie blomsterjord i krukkene i år. Den er bra for miljøet og spesielt godt egnet for plantene dine. Den er 100 % kompostbasert og gir positive effekter på jordkvalitet, planter, blomster og miljø.

Det meste av plantejord som selges inneholder mye torv. De siste par årene har vi blitt mer oppmerksomme på de uheldige effektene bruken av torv har på både miljøet og på plantene. Mester Grønn lanserer derfor nå helt torvfri blomsterjord kun basert på kompost.

Hvorfor velge torvfri jord?

Torven som har blitt brukt i plantejord høstes fra myrområder det har tatt flere tusen år å etablere. Industriell høsting av torv fører til utslipp av store mengder CO2. Myrene er levested for et rikt mangfold av insekter, dyr og planter, i tillegg har de en viktig rolle for å unngå flommer. Enkelte kaller myra for norges regnskog, så la oss ta ansvar og ta vare på myra.

I tillegg til å være en klimaværsting og ikke-fornybar ressurs, gir torv merarbeid for hageeierne. Torv inneholder ikke noe næring og evner dårlig å holde på det den tilføres. Bruker du plantejord med torv må du derfor gjødsle mer. I tillegg tørker torven lett ut og den er vanskelig å vanne opp igjen.

Velger du derimot torvfri jord som er kompostbasert, gir det positive effekter på miljøet, på plantene og på deg som hageeier.

Pin itTorvfri jord - bra for miljøet og bra for plantene dine.

Torvfri blomsterjord fra Mester Grønn

Mester Grønn har en torvfri blomsterjord som er spesielt godt egnet for plantene dine. Den er 100 % kompostbasert, og består av ulike kompostkvaliteter med et rikt mikroliv som frigir næringsstoffer litt etter litt – i takt med plantenes behov. En sunn mikroflora gjør også plantene mer robuste, og styrker deres immunforsvar. I tillegg gir det positive effekter på miljøet.

Velg utepotter av resirkulert plast

Hos oss får du også utepotter laget av resirkulert plast. De nye Ecopots er holdbare og bærekraftige potter med et tidløst design. Det resirkulerte materiale gjør at pottene veier lite, er frostsikre og ikke knuser.

Velger du resirkulerte Ecopots og torvfri jord gjør du et godt og bærekraftig valg både for blomstene og miljøet.

Pin itEcopots finnes i mange forskjellige størrelser.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00