Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Kjøp norske vårblomster

I disse dager er norske gartnerier fylt til randen med tulipaner, påskeblomster og vakre vårblomster, mens etterspørselen naturlig nok er svært redusert. Vi trenger norsk blomsterproduksjon også etter at krisen er over, derfor prioriterer Mester Grønn norske gartnere.

Pin itDisse påskegule violaene hos Amdersens Gartneri risikerer å bli stående i gartneriet når salget synker.

Gartneriene bugner av vårblomster

Blomster er ferskvare, og det er dessverre ikke mulig å la dem ligge til etterspørselen tar seg opp igjen. Norske gartneriene er for tiden fylt til randen av vakre vårblomster som for eksempel viola i Andersens Gartneri i Råde eller tulipaner i Karlsens Gartneri i Innlandet. Vi trenger norsk blomsterproduksjon også etter at krisen er over. Mester Grønn ønsker derfor å prioritere norske gartnerier.

Så kjøp norsk produserte tulipaner, viola, løkblomster eller andre påskeblomster hvis du har mulighet. Til glede for deg selv eller til noen som trenger en oppmuntring, og som et bidrag til norske gartnere.

Alle våre butikker holder åpent

I Mester Grønn er vi hardt rammet som så mange andre, men vi holder butikkene våre åpne og prøver å holde hjulene i gang for å sikre arbeidsplasser, både hos oss og hos alle våre dyktige gartnere. Har du ikke mulighet til å komme innom butikken, så leverer vi gjerne på døren. Du kan bestille blomster her på mestergronn.no eller ringe vårt kundesenter på 800 80 111. Så leverer vi blomstene hjem til deg eller dit du måtte ønske.

Pin itViola er en hardfør vårblomst og klarer seg utendørs selv om det er noen kuldegrader ute.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00