Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Kjøp Frihetsbuketten og støtt Sønstebyfondet

I år er det 75 år siden Norge ble et fritt land etter fem år under tysk okkupasjon. Vi feirer frigjøringen med en Frihetsbukett til støtte for Sønstebyfondet.

«Så lenge jeg lever skal jeg gjøre mitt til at vi aldri glemmer hva kampen dreide seg om. Vi skal ikke ta de grunnleggende verdiene vårt demokrati er tuftet på for gitt. Vi skal benytte enhver anledning til å minne hverandre på viktigheten av å ivareta et levende og engasjert demokrati.»

Dette er et av de aller viktigste budskapene Gunnar Sønsteby etterlot seg. Kampen for frihet og retten til selv å kunne velge, gjorde Gunnar Sønsteby til Norges høyest dekorerte borger.

I de siste årene av sitt liv fort­satte Gunnar Sønsteby å fortelle om Norges kamp for frihet og demokrati og om sitt eget bidrag i denne kampen. Foto: Arkiv, privat

Sønstebyfondet – et livsverk som fortsetter

Sønstebyfondet viderefører Gunnar Sønstebys visjon, og arbeider aktivt for å styrke og verne om vår frihet og demokratiske verdier. Fondet støtter arbeidet for å øke forsvarsviljen i befolkningen, og å bistå våre veteraner som har gjort en innsats i fredens tjeneste.

Frihetsbuketten

For å feire frigjøringsjubileet og støtte Sønstebyfondets arbeid, har vi laget en Frihetsbukett i nasjonalfargene rødt, hvitt og blått. Når du kjøper Frihetsbuketten går kr 50,- til Sønstebyfondet. Buketten selges i alle våre butikker og i nettbutikken i uke 19.

Buketten inneholder røde roser, røde grennelliker, blå statice og hvite krysanthemum.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00