Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Frelsesarmeen tråkker til for andre

Frelsesarmeen arbeider med rettferdig handel gjennom sitt konsept "Others". I sommer skal en gjeng ildsjeler fra organisasjonen sykle kystveien fra Nordkapp til Lindesnes, for å skape oppmerksomhet og støtte til dette arbeidet.

Others er navnet på Frelsesarmeens arbeid for bærekraftig utvikling gjennom produksjon og salg av varer fra fattige land som Bangladesh, Pakistan, Kenya og Moldova.

Fra 25. juli – 21. august sykler 3 representanter fra Frelsesarmeen Norge på langs i en «Trade for Hope tour 2016». Håpet er at dette vil skape blest rundt konseptet og øke salget av Others-varer, som igjen vil skape arbeidsplasser og gi flere et håp om en bedre fremtid.

3189 kilometer på sykkelsetet blir nok ingen dans på roser, så vi håper mange stiller opp på veien for å heie og gi sin støtte.

Oppdatert informasjon om sykkel-aksjonen og hvordan du kan støtte den, finner du på siden Trade for Hope.

Pin itSykkelteamet tok en tur innom Mester Grønn Harstad og fikk tre Others-buketter som de kunne dele ut til gode støttespillere.

Mester Grønn støtter Others gjennom salget av en egen Others-bukett med Fairtrade-merkede roser fra Kenya. For hver bukett som selges går kr 20,- til Frelsesarmeen.

Her kan du lese mer om Mester Grønns mangeårige samarbeid med Frelsesarmeen

Pin itKjøper du denne vakre Others-buketten støtter du samtidig Frelsesarmeens arbeid.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00