Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vi åpner ny blomsterbutikk på Oasen i Bergen

Onsdag 17. oktober åpner vi en helt ny blomsterbutikk på Oasen Senter i Bergen. Mester Grønn Oasen Bergen åpner dørene kl 10.00, og da kan vi friste med mange gode åpningstilbud. Velkommen!

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede og vi vokser år for år. Med åpningen av Mester Grønn Oasen Senter Bergen onsdag 17. oktober får vi 121 blomsterbutikker rundt om i landet fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Dette for å gi deg som kunde friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser.

Åpningstilbud på roser og orkidé

Vi feirer åpningen av den nye flotte blomsterbutikken med tilbud på 15 stk roser til kun 75,- (før 150,-) og Phalaenopsis orkidé kun 75,- (før 150,-) ut åpningsuken. Åpningstilbudene gjelder kun Mester Grønn Oasen Senter Bergen. I tillegg er det tilbud i alle våre butikker på alle orkideer og vi har et stort utvalg av avskårne blomster til 3 for 2.

Pin itÅpningstilbud på 15 stk. roser.
Pin itÅpningstilbud på Phalaenopsis orkidé.

Mester Grønn Oasen Senter Bergen ligger på kjøpesenteret Oasen i Fyllingsdalen utenfor Bergen. Du finner oss i første etasje rett ved siden av Meny.

Vi gleder oss til åpningen og ønsker alle velkommen til en hyggelig handel.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00