Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vi åpner ny blomsterbutikk på Otta

Torsdag 9. november åpner vi en helt ny blomsterbutikk på Otta i Gudbrandsdalen. Mester Grønn Otta åpner dørene kl 10.00 og da kan vi friste med mange gode åpningstilbud. Velkommen!

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede og vi vokser år for år. Med åpningen av Mester Grønn AMFI Otta torsdag 9. november får vi 119 blomsterbutikker rundt om i landet fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Dette for å gi deg som kunde friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser.

Åpningstilbud på roser og orkidé

Vi feirer åpningen av den nye flotte blomsterbutikken med tilbud på 15 stk roser til kun 75,- (før 150,-) og Phalaenopsis orkidé kun 75,- (før 150,-) ut åpningsuken. Åpningstilbudene gjelder kun Mester Grønn AMFI Otta. I tillegg er det tilbud i alle våre butikker på azalea fra kr 50 (før fra 80,-) og vi har et stort utvalg av avskårne blomster til 3 for 2.

Pin itÅpningstilbud på 15 stk. roser.
Pin itÅpningstilbud på Phalaenopsis orkidé.

Mester Grønn AMFI Otta ligger på kjøpesenteret AMFI Otta midt i Otta sentrum. Du finner oss i 1. etasje midt i senterets hjerte ved Eurosko, Cubus, Intersport og Vinmonopolet.

Vi gleder oss til åpningen og ønsker alle velkommen til en hyggelig handel.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00