Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vi tar risikoen for koronavirus på alvor

Vi vet at mange er bekymret og har spørsmål rundt utbruddet av koronaviruset. Vi i Mester Grønn tar risikoen på høyeste alvor og følger utviklingen svært nøye for å kunne levere en best mulig og trygg tjeneste for kundene våre.

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer nøye. Vi har et ekstra fokus på smittevern gjennom hele verdikjeden. Vi har økt renholdet i butikkene våre og har strenge rutiner for håndhygiene. For å minimere direkte kontakt oppfordrer vi til å betale med bankkort fremfor kontanter i butikkene våre. Bruk gjerne kontaktløs betaling der du tæpper kortet så slipper du å taste koden din. Kvitteringen legger vi i posen eller tapes på emballasjen.

Vi opprettholder normal drift i alle våre butikker slik at våre kunder kan glede seg over blomster også i en vanskelig tid. Merk at enkelte sentere kan ha avvikende åpningstider.

Pin itBestill blomster på nett og få de levert hjem på døren.

Få blomster levert på døren

Ønsker du levering av blomster, men i dagens omstendigheter ikke har mulighet til å komme deg til butikken, kan du ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111, eller bestille blomster på mestergronn.no. Vi kan levere blomstene hjem til deg eller dit du ønsker.

Skal blomstene leveres til noen som er syke eller sitter i karantene, kan blomstene settes på trappen, men husk å informere oss om dette så budene tar de rette forhåndsreglene.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00