Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vi tar risikoen for koronavirus på alvor

Vi vet at mange er bekymret og har spørsmål rundt utbruddet av koronaviruset. Vi i Mester Grønn tar risikoen på høyeste alvor og følger utviklingen svært nøye for å kunne levere en best mulig og trygg tjeneste for kundene våre.

Vi opprettholder normal drift i alle våre butikker slik at våre kunder kan glede seg over blomster også i en vanskelig tid. Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer nøye, og har ekstra fokus på smittevern gjennom hele verdikjeden.

Våre tiltak

Ekstra renhold og hygiene
Vi har økt renholdet i butikkene våre. Kasseområdet, handlekurver og andre typiske berøringspunkter får ekstra fokus. Våre medarbeidere har strenge rutiner for håndhygiene, og ansatte som ønsker å bruke munnbind har muligheten for dette.
Vi har montert pleksiglass foran kassene i butikker der det er forventet stor trafikk.  Denne løsningen rulles ut fortløpende i flere butikker etter behov.

Kontaktløs betaling
For å minimere direkte kontakt oppfordrer vi kundene til å bruke kontaktløs betaling med tæpping av kort. En nyhet er at du nå også kan betale med Vipps i alle våre butikker. Kvitteringen legger vi i posen eller taper på emballasjen.

Klikk & hent
For en rask og effektiv handel kan du bestille et utvalg av blomstene våre på nett, og hente i en Mester Grønn butikk nær deg. Varene betales på forhånd, og du kan hente varene du har bestilt etter 2 1/2 time i den Mester Grønn butikken du har valgt. Når du bestiller via mestergrønn.no eller telefon 800 80 111, er det prisene på våre nettsider som er gjeldende.

Hold avstand
Vi oppfordrer alle til å holde 1 meters avstand, og hjelper hverandre med å huske på dette med gulvklistremerker, plakatering og budskap på de ansattes T-skjorter.
I enkelte butikker der det av plasshensyn er vanskelig å holde tilstrekkelig avstand, begrenser vi antall kunder som kan være i butikken samtidig.

Din innsats gjør en forskjell
Takk for at du tar hensyn til andre kunder og ansatte, og hjelper oss med å holde butikken åpen. Sammen skal vi klare dette!

Pin itBestill blomster på nett og få de levert hjem på døren.

Få blomster levert på døren

Ønsker du levering av blomster, men i dagens omstendigheter ikke har mulighet til å komme deg til butikken, kan du ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 800 80 111, eller bestille blomster på mestergronn.no. Vi kan levere blomstene hjem til deg eller dit du ønsker.

Skal blomstene leveres til noen som er syke eller sitter i karantene, kan blomstene settes på trappen, men husk å informere oss om dette så budene tar de rette forhåndsreglene.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00