Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

DIY: Så enkelt lager du en lekker rosekule

Kuler av roser eller nelliker er delikate som pynt på festbordet. De er enkle å lage selv, og svært dekorative. Vi viser deg hvordan du lager din egen rosekule.

Aldri har hjemmelaget vært mer moderne enn nå, og mange ønsker å gi et personlig touch til pyntingen. Det mest trendy i år er selvlagde og imponerende borddekorasjoner som rosekuler, mosekuler, kuvertpynt og enkle borddekorasjoner. Nedenfor viser vi deg hvordan du med enkle grep kan lage lekre rose- eller nellikkuler.

Slik lager du rosekule – se video:

Dette trenger du:

  • En rund oasiskule (9 cm)
  • Roser (ca 2 bunter)
  • En skål
  • En kniv

Slik gjør du:

Bruk en rund oasiskule som du legger i vann så den trekker opp. Skjær av en liten del nederst på kula så den blir flat i bunnen. Start med å stikke roser eller nelliker langs kanten i bunnen av kulen, deretter fyller du på blomster tett i tett til du har fylt nesten hele kulen. Sett den på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.

Lag nellikkuler

Det er også nydelig å velge nelliker i stedet for roser. Du kan pynte de litt ekstra ved å feste små kvister og kongler på kulene. Synes du dette så komplisert ut så kan du naturligvis kjøpe dekorasjoner ferdig i nettbutikken vår og få de levert rett på døren. Enklere blir det ikke 🙂

Pin itDekorer bordet med lekre nellik- og rosekuler.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00