Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Lag en lekker rosekule

Kuler av roser eller nelliker er delikate som pynt på festbordet. De er enkle å lage selv, og svært dekorative. Vi viser deg hvordan du lager din egen rosekule.

Aldri har hjemmelaget vært mer moderne enn nå, og mange ønsker å gi et personlig touch til pyntingen. Det mest trendy i år er selvlagde og imponerende borddekorasjoner som rosekuler, mosekuler, kuvertpynt og enkle borddekorasjoner. Nedenfor viser vi deg hvordan du med enkle grep kan lage lekre rose- eller nellikkuler.

Dette trenger du:

  • En rund oasiskule (9 cm)
  • Roser eller nelliker (ca 2 bunter)
  • En skål
  • En kniv

Pin itKombinér gjerne vanlige roser og grenroser.

Slik gjør du:

Bruk en rund oasiskule som du legger i vann så den trekker opp. Skjær av en liten del nederst på kula så den blir flat i bunnen. Start med å stikke roser eller nelliker langs kanten i bunnen av kulen, deretter fyller du på blomster tett i tett til du har fylt nesten hele kulen. Sett den på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.

Pin itStart med å stikke roser langs kanten i bunnen av kulen.
Pin itFortsett å fylle kulen med roser, slik at det blir en jevn form. Pass på at det ikke blir noe synlig oasis.
Pin itSett rosekulen på en liten skål så underlaget du setter den på ikke blir vått.

Slik lager du rosekule – se video:

Lag nellikkuler

Det er også nydelig å velge nelliker i stedet for roser. Du kan pynte de litt ekstra ved å feste små kvister og kongler på kulene. Synes du dette så komplisert ut så kan du naturligvis kjøpe dekorasjoner ferdig i nettbutikken vår og få de levert rett på døren. Enklere blir det ikke 🙂

Pin itDekorer bordet med lekre nellik- og rosekuler.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00