Ledige stillinger i Mester Grønn

Ledige stillinger i Mester Grønn

Vi er alltid på utkikk etter glade og engasjerte medarbeidere. Se ledige stillinger her, og finn en stilling som passer deg.

Mester Grønn leverer kvalitet og kunnskap

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med 147 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Vår visjon er å skape glede i alle hjem. Det gjør vi gjennom å tilby våre kunder friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser. Dette kombinerer vi med høy fagkunnskap og godt håndverk.

Kvalitet i alle ledd

I Mester Grønn er vi opptatt av at god kvalitet og kunnskap går hånd i hånd. Derfor møter du mange fagutdannede blomsterdekoratører i butikkene våre. Vi er opptatt av å ta inn lærlinger i blomsterdekoratørfaget som sikrer tilvekst av nye blomsterdekoratører og ny kunnskap. I tillegg sikrer vi at alle ansatte regelmessig gjennomfører en rekke kurs for å sikre nødvendig plantekunnskap og binderikompetanse.

Blomster til alle anledninger

Blomster følger oss gjennom livet, fra vugge til grav, gjennom glede og sorg. Blomster skaper en vakker ramme rundt de store anledningene som barnedåp, konfirmasjon og bryllup, og er midtpunktet på ethvert festbord. Også i livets tunge stunder kan blomster være til trøst. Vi har et stort utvalg av friske blomster og dekorasjoner til alle anledninger.

Mester Grønn CC blomsterbutikk

I våre butikker får du kjøpt friske blomster av beste kvalitet og til alle anledninger.

Litt nyttig informasjon om Mester Grønn