Blomster bryllup brudebukett

Blomster til bryllup

Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. Vi kan hjelpe deg med blomster både til vielsen og til pynting av festlokalet. Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med å designe din unike brudebukett og gjøre deres bryllup til et vakkert minne.

Bryllupsblomster består av:

  • Brudebukett
  • Hårpynt
  • Knapphullsblomst/corsage
  • Brudepikebukett/brudesvenn
  • Blomster til kirken/vielsesstedet (alter, benkerader osv)
  • Borddekorasjoner til selskapslokalet

Brudebuketten er brudens smykke og skal fremheve brudekjolen og deg som brud. Vi kan hjelpe deg med å levere blomstene til den store festen, og her gir vi deg tips og ideer til hvordan brudebuketten kan se ut.

Hvilken stil ønsker du på bryllupet?

Brudebuketter

Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. Brudebuketten er brudens smykke og skal fremheve brudekjolen. Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med å designe en vakker brudebukett og gjøre deres bryllup til et vakkert minne. 

Knapphullsblomster

Brudgommen pynter seg med knapphullsblomst (corsage), og denne bør stå i stil til brudebuketten. I tillegg er det vanlig at forlover og brudens far har samme knapphulssblomst.

Brudepikebuketter

Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med å designe vakre brudepikebuketter som står i stil til brudebuketten. Vi tilpasser de om de skal holdes av små barn eller om det er brudens venninner som skal ha de.

Borddekorasjoner til festbordet

Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. For å skape et helhetlig uttrykk er det fint å velge samme blomster til å pynte festbordet som i brudebuketten. Se vårt store utvalg vakre borddekorasjoner.

Bestilling og levering av blomster til bryllupet

Blomster til bryllup må bestilles senest 10 virkedager før vielsen, men bestill gjerne tidligere.

Vi anbefaler at blomster til selskapslokalet hentes dagen før festen. Brudebukett og knapphullsblomster hentes vanligvis av brudgom eller forlover samme dag. Du kan også bestille levering hvis du ønsker det.

Ønsker du personlig veiledning så ta kontakt med en av våre ansatte i butikkene eller på kundesenteret. Vi bidrar gjerne med råd og tips, og hjelper deg med bestillingen.

Blomster til bryllup

Inspirasjon og nyttige tips