Gjødsel

For at blomster og planter skal vokse seg store og flotte er det viktig å gi de litt ekstra næring (gjødsel) en gang i blant. Om sommeren gror plantene masse, da trenger plantene litt ekstra næring. Vi har både flytende organisk næring, orkidenæring og langtidsvirkende næring i sortimentet.
5 Produkter
145,-
116,-
eks mva
Added to cart
95,-
76,-
eks mva
Added to cart
80,-
64,-
eks mva
Added to cart
200,-
160,-
eks mva
Added to cart
Medlemspris: 100,-
40,-
32,-
eks mva
Added to cart

Blomsterinspirasjon

Slik gjødsler du grønne planter

Slik gjødsler du grønne planter

Slik planter du blomster i utepottene

Slik planter du blomster i utepottene

Våre mest populære

Flytende organisk næring

Vår organiske næring er fremstilt av naturmaterialer og kan brukes til nesten alle planter. Den brytes saktere ned enn vanlig kunstgjødsel og har derfor en langtidseffekt. Det er derfor liten risiko for at du overgjødsler ved bruk av organisk næring.

Langtidsvirkende plantenæring

Langtidsvirkende plantenæring er små granulater propppfulle av næring for blomster og planter. Bruk av langtidsvirkende næring er den enkleste måten å gjødsle blomstene på. Du blander næringskulene i jorden når du planter blomstene i potten, og så vil de gi fra seg litt næring jevnt utover sesongen.

Viktig å følge doseringen på pakken

Det er viktig å følge doseringen på næringen. Gir du for mye næring, kan du risikere å svi røttene og du vil få bladskader etterhvert. Vår organiske næring er fremstilt av naturmaterialer. Den brytes saktere ned enn kunstgjødsel og har lengre virkningstid. Det er derfor liten risiko for at du overgjødsler ved bruk av organisk næring.