Bilde uten navn

Vanlige spørsmål og svar

Her kan du finne svar på mange av de vanligste spørsmålene vi i Mester Grønn får. Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte oss på vårt Kundesenter på tlf. 800 80 111.

Generelle spørsmål

Ja, vi har et stort utvalg av friske blomster og dekorasjoner som passer enhver anledning. Du kan velge selv om du vil hente blomstene i butikk eller få de levert på døra med en personlig hilsen.

Bestill blomster her: Bestille blomster på nett

Mester Grønn leverer blomster på døren i store deler av Norge. På alle produktsidene finner du leveringsberegner hvor du kan taste inn postnummeret du ønsker å levere blomstene til, så ser du om vi har levering dit og hva det ev. koster. Vi leverer dessverre ikke til utlandet.

Bestillinger gjort innen kl 13:00 på hverdager og kl. 11:00 på lørdager, kan leveres samme dag. Levering vil skje innen kl. 21:00.

Levering til begravelse/bisettelser og bedrifter har egne bestillingsfrister, og dette kan du lese mer om her:  Bestillingsfrister for levering på døra

Ja, vi har en klikk & hent-løsning i nettbutikken. Finn din favoritt bukett blant alle blomstene vi har i nettbutikken, og velg «Klikk & Hent» i handleløpet. Varene betales med kredittkort eller Vipps når du legger inn bestillingen. Du kan selv velge hvilken Mester Grønn butikk du ønsker å hente blomstene i, og når du ønsker å hente de. Da vil blomstene stå ferdig pakket og klare for å bli hentet.

Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi Kvalitetsgaranti. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid. Du kan lese mer om kvalitetsgarantien og forventet levetid på blomster og planter her.

Dersom blomsten ikke holder kvaliteten vi garanterer, erstatter vi den med en ny. Ta med varen og kvitteringen til butikken, så kan du velge mellom ny vare eller en tilgodelapp.

Du kan også velge å reklamere via vårt kontaktskjema her.

Vi har over 130 blomsterbutikker rundt om i landet fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Du kan finne adresse og åpningstider til alle butikkene våre her: Mester Grønn blomsterbutikker

Du kan lese mer om hvordan vi behandler peronsopplysninger her. Ønsker du å få slettet alle dine personlige data som er lagret hos oss, kan du ringe Kundeservice på telefon 800 80 111 eller via "Kontakt oss" her på mestergronn.no.