Jula er over for denne gang. Når vi nærmer oss jul på ny vil du finne vakre adventstjernene til å henge i vinduet eller på veggen på denne siden. De skaper herlig julestemningen hjemme hos deg. Adventstjernene finnes i flere størrelser og nydelig fargevarianter. De kan brukes både med og uten lys i, det er tilpasset for oppheng med ledning og lyspære.
0 Produkter

Våre bestselgere

Blomsterinspirasjon

Slik bretter du adventsstjernen

Slik bretter du adventsstjernen

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Pynt lysene til jul

DIY: Pynt lysene til jul

Våre mest populære

Dekorative adventstjerner

La stemningsfull adventstjerner lyse opp i vinduene i julen. Vi har fantastisk flotte adventstjerner til å henge i vinduet eller på veggen. De er laget av transparent kalkerpapir og skaper en stemningsfull atmosfære i rommet. Julestjernene finnes i flere størrelser og fargevarianter.

De kan brukes både med og uten lys i, det er tilpasset for oppheng med ledning og lyspære. Ledningen følger ikke med i pakken, men kan kjøpes ved siden av. Dersom stjernen skal brukes med lys er det viktig å bruke LED-lyspære og plastbeskyttelsen som følger med i pakken. Dette for å unngå varmeutvikling. Putt ledningen med lyspæren i stjernen og lukk/samle armene på toppen rundt ledningen. Knyt en sløyfe på hyssingen for å holde stjernen samlet.

Slik bretter du adventstjernen

  • Stikk hånden på innsiden av stjernen for å åpne den.
  • Hold stjernen med en hånd og bruk den andre hånden til å åpne stjernens armer, en av gangen.
  • Åpne stjernen varsomt arm for arm til den er helt åpen som en blomst.
  • Dersom stjernen skal brukes med lys er det viktig å bruke LED-lyspære og plastbeskyttelsen som følger med i pakken. Dette for å unngå varmeutvikling. Putt ledningen med lyspæren i stjernen og lukk/samle armene på toppen rundt ledningen. Knyt en sløyfe på hyssingen for å holde stjernen samlet.
  • Klem sammen borrelåsene som sitter på innsiden av de innerste armene.