Gjør inngangspartiet ekstra koselig med en vakker dørkrans. Sesongen for julekranser er over. Men når vi nærmer oss jul vil du finne mange fine dørkranser på denne siden. Da kan du velge mellom dørkranser til å henge rett på døren, både rene barkranser og barkranser som er ferdig pyntet, DIY-pakker med det du trenger for å lage din egen julekrans og kunstige dørkranser som du kan ha glede av i mange år fremover.
0 Produkter

Våre bestselgere

Blomsterinspirasjon

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Lag en flott lerkekrans

DIY: Lag en flott lerkekrans

DIY: Slik lager du mosekuler

DIY: Slik lager du mosekuler

DIY: Pynt vintergrønt med mose

DIY: Pynt vintergrønt med mose

Våre mest populære

Ferdig pyntede naturkranser

Vi selger ferdig pyntede barkranser med pynt som tåler å henge ute. Vi anbefaler likevel å henge kransen under tak og la den henge tørt. Pynten på de ferdige kransene er i natur, rødt, kobber og gullnyanser. Det har blitt mer og mer populært med store kranser på døra, så da er det opp til deg å velge størrelsen du synes passer hos deg. Kombinérer du det med vintergrønne planter pyntet med lyslenker får du den rette julestemningen ved inngangspartiet.

Lag din egen barkrans

Du kan også velge å lage din egen barkrans. Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen DIY-pakker med det du trenger for å lage en vakker barkrans. Alternativt kan du kjøpe en ferdig barkrans hos Mester Grønn, og pynte den med f.eks. kongler, grener, sløyfebånd eller lyslenker. Vi har masse fin pynt i butikkene våre.

Kunstig dørkrans

Vi har også flere kunstige dørkranser som du kan ha glede av å pynte i mange år fremover.