Buketter

Blomster er en fantastisk måte å si gratulerer, takk for lånet, god bedring eller jeg er glad i deg. Så overrask noen og send en vakker bukett levert på døren i dag. Vi har buketter til alle anledninger og kan hjelpe deg med å levere blomstene for deg. Bestiller du blomster innen kl 13.00 kan vi levere blomstene rett på døren samme dag.

98 Produkter
295,-
Added to cart
395,-
Added to cart
375,-
Added to cart
150,- Pris satt ned fra 200,- til
Added to cart
300,-
Added to cart
500,-
Added to cart
250,-
Added to cart
450,-
Added to cart
700,-
Added to cart
1025,-
Added to cart

Blomsterinspirasjon

thumbnail

Vi leverer kvalitet og kunnskap. Selvfølgelig

Send blomster - levert på døren

Skal du sende blomster til noen kan vi hjelpe deg med å levere blomstene hjem på døren allerede i dag. Blomster er alltid en hyggelig måte å si gratulerer på, savner deg, takk, lykke til eller god bedring. Vi kan levere blomstene rett på døren sammen med din personlige hilsen. Bestiller du blomster innen kl 13.00 kan vi levere blomstene rett på døren samme dag.
 

Slik får du blomsterbuketten til å vare

Slik bør du stelle blomsterbuketten så du får glede av de lengst mulig:

  • Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene.
  • Rens stilkene for ev. torner og blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig. Hos Mester Grønn får du kjøpt billige og gode snittekniver.
  • Blomster skal stå i rent vann, fjern blader som kommer i vannet.
  • Etterfyll eller skift til rent vann jevnlig. Buketten kan gjerne settes kjølig om natten, for å forlenge holdbarheten (ikke kaldere en 4 grader).

Kvalitetsgaranti på alle blomster og planter

Du skal være trygg på at blomster kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle blomster og planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.