Rosa sløyfe-bukett

Støtt Rosa sløyfe

Rosa sløyfe-aksjonen er en fin anledning til å vise omtanke for de som rammes av brystkreft. For hvert produkt som selges går en andel til Rosa sløyfe-aksjonen. Så spre rosa kjærlighet i oktober ved å kjøpe et Rosa sløyfe-produkt.

Våre Rosa sløyfe-produkter

350,-
280,-
eks mva
Added to cart
225,-
180,-
eks mva
Added to cart
225,-
180,-
eks mva
Added to cart
80,-
69,57
eks mva
Added to cart
95,-
82,61
eks mva
Added to cart
40,-
32,-
eks mva
Added to cart
30,-
24,-
eks mva
Added to cart

25 år med Rosa sløyfe - forskning nytter

Muligheten for å overleve og leve et godt liv etter brystkreft blir stadig bedre. Mest av alt på grunn av forskning. I år arrangeres Rosa sløyfe-aksjonen for 25. gang, og siden 1999 har aksjonen bidratt med over 415 millioner kroner til brystkreftsaken. Mye har skjedd i løpet av disse årene, men vi trenger fremdeles mer kunnskap. 

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner, og forekomsten er økende. I dag vil én av ti norske kvinner utvikle brystkreft i løpet av livet. Mye takket være forskning lever heldigvis ni av ti fem år etter de fikk diagnosen. Av de om lag 4000 som rammes hvert år, får rundt 150 av disse konstatert spredning ved diagnosetidspunktet og årlig dør over 600 av sykdommen. Som følge av betydelig forbedret behandling, så er det nå langt flere enn tidligere som lever lenge til tross for spredning. 

Mange av kvinnene som rammes blir kreftfrie, men ikke nødvendigvis friske. De lever med følgene av sykdommen, samt med bivirkninger og senskader etter behandlingen. Mange lever også med frykt for tilbakefall, noe som rammer om lag én av fire. Dette er en stor belastning for kvinnen selv, deres pårørende og på samfunnet for øvrig. Mer forskning vil bidra til bedre behandling, lengre overlevelse og økt livskvalitet for dem som er, og blir, rammet av brystkreft. 

Ved å støtte Rosa sløyfe-aksjonen bidrar du til livsviktig forskning som vil være til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden. Et reddet liv skal også leves.

Kjøp årets Rosa sløyfe – designet for å redde liv. 

Rosa sløyfe-bukett

Rosa sløyfe-buketten er et av produktene du kan kjøpe hos oss for å være med og støtte Rosa sløyfe-aksjonen og kampen mot brystkreft.

Vi tror du også vil like dette