borddekorasjon_roser_rosa_festbord

Slik pynter du et vakkert festbord

6. Februar, 2024
Kategori
Inspirasjon Borddekking

Skal du pynte til barnedåp, konfirmasjon eller et selskap? Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord.

Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Det er mange måter å dekorere et bord på. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Så kan det velges blomster, servietter og annen bordpynt ut fra det.

Pynte festbord

6 tips til pynting av festbordet:

  1. Start med fargene når bordet skal planlegges. Velg en temafarge.
  2. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker.
  3. Pynt med lave blomsterdekorasjoner eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet.
  4. Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt.
  5. Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger.
  6. Prøvedekk bordet, da ser du hvor mye plass som er igjen til blomsterdekorasjoner og annen pynt.

Velg temafarge og finn din stil

Først er det lurt å finne ut hvilken stil du vil ha på bordet. Ønsker du en stilren og klassisk stil, bohemsk, søt og romantisk eller fargerik og leken stil. Har du nøytral duk og servise kan du boltre deg i et vell av blomster og farger.

Det er alltid lurt å begynne å planlegge i god tid før selskapet for å sikrer at du får de blomstene og den bordpynten du ønsker. Pynt gjerne bordet dagen i forveien, da har du tid til å tenke, og endre ting underveis.

Drømmebord i rosa
Pynte bord med rosa blomster
Borddekking rosa blomster
Rosa borddekking
Pynt bord i rosa
Pynt bord i rosa
Pynt bord i rosa
Pynt bord i rosa
Drømmebord i hvitt og grønt
Pynt bord i hvitt og grønt
Pynt bord i hvitt og grønt
Pynte bord med hvite blomster
Borddekking
Borddekking
Drømmebord i blått
Pynt bord i blått
Pynt bord i blått
Pynt bord i blått
Pynt bord i blått
Pynt bord i blått
Pynt bord i blått

Bestill dekorasjoner

Vi har et stort utvalg av borddekorasjoner som passer til konfirmasjon, barnedåp, bryllup og andre selskap. Våre dyktige dekoratører lager borddekorasjoner med stor stolthet, og de benytter kun de ferskeste blomstene. Trenger du hjelp eller ønsker å bestille, kan du ta kontakt med din nærmeste Mester Grønn butikk, eller ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111, så hjelper vi deg.

Du kan også bestille dekorasjoner og blomster her på mestergronn.no. Du kan velge levering hjem til deg, rett til festlokalet eller klikk og hent i nærmeste Mester Grønn butikk. Bestiller du direkte i butikk, kan du avtale henting av blomstene i butikken.

Lykke til med festen!

Hvit borddekorasjon

Borddekorasjoner