Sesongen for julepynt er over. Men når vi nærmer oss jul vil du finne mye vakker julepynt på denne siden. Da kan du velge mellom julestjerner, juletrepynt, julekuler, kranser, julefigurer og annen julepynt.
0 Produkter

Våre bestselgere

Blomsterinspirasjon

Slik bretter du dekorstjernen

Slik bretter du dekorstjernen

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

DIY: Pynt lysene til jul

DIY: Pynt lysene til jul

DIY: Pynt svibel med mose

DIY: Pynt svibel med mose

DIY: Lag en flott lerkekrans

DIY: Lag en flott lerkekrans

DIY: Enkel svibeldekorasjon

DIY: Enkel svibeldekorasjon

Våre mest populære

Årets julepynt

Julen er kanskje den tiden på året vi pynter aller mest. For å skape din egen personlige stil er det fint å kombinere den tradisjonelle og nostalgiske julepynten du har hatt i lang tid, med noe nytt og spennende. Vi har masse fin julepynt enten du liker det lyse lette eller mer tradisjonelle.

Hengende juletrepynt

Når julen nærmer seg er det mange som planlegger julepynten, og juletreet er selve kronen på verket når vi skal pynte til jul. Kanskje planlegger du å ha flere trær i ulike rom i tillegg til det store juletreet. Har du ikke så stor plass er det populært å pynte vintergrønne busker som stuegran, normannsgran eller sedertre som juletre. Det er populært å blande gammel nostalgisk julepynt med noe nytt og moderne. Vi har stort utvalg av julekuler og annen hengende juletrepynt som du kan pynte årets juletre med.

Pynte ute til jul

Ikke glem uteplassen til jul. Enten du vil skape et frodig inngangsparti eller en hyggelig juleterrasse. Det er alltid hyggelig å komme til noen som har pyntet litt ekstra ved inngangspartiet. Vi har kongler, granbar, dompap, dørkranser, lykter og annen julepynt som egner seg fint ute på trappen til jul.