Mester Grønn ansatt

Karriere i Mester Grønn

I Mester Grønn kan du velge mellom mange spennende stillinger, enten du ønsker å jobbe i en av våre mange butikker landet rundt, som sjåfør eller på hovedkontoret vårt i Lier.

Om du vil og kan er karrieremulighetene mange hos oss. Under kan du lese om hva det vil si å jobbe i ulike stillinger i Mester Grønn.

Ledige stillinger i Mester Grønn akkurat nå.

Butikkmedarbeider

En viktig del av jobben i en Mester Grønn-butikk består av å yte service til kundene våre - være en servicehelt. Vi ønsker å gi kundene en god handleopplevelse hver gang de handler hos oss.

Hverdagen i en butikk blant flotte blomster og interiørprodukter er variert og aldri kjedelig. Arbeidsoppgavene er mange og varierte; det handler om å betjene og hjelpe kundene, fylle på varer, rydde og stelle blomster. Du må like å være aktiv og ikke være redd for å ta i et tak.

Du trenger ikke mye kunnskap om blomster for å begynne å jobbe hos oss. Det lærer du. Du vil få den nødvendige opplæringen gjennom lederen din, kollegaer og e-læring, uansett om det er kundeservice, rutiner eller stell av blomster. 

Butikkmedarbeider blomsterbutikk

Vi ønsker å gi kundene våre en god handleopplevelse hver gang de handler hos oss.

Blomsterdekoratør

Blomsterdekoratør

Som blomsterdekoratør hos oss vil du få bruk for din kunnskap, din stolthet for faget og dine kreative evner. Vi skal levere kvalitet og gi våre kunder den beste handleopplevelsen. 

Vi har mange blomsterdekoratører som brenner for faget og elsker blomster. Du vil trives i Mester Grønn om du er effektiv og strukturert og liker å jobbe med mennesker, både kunder og kollegaer.

I Mester Grønn får du et unikt fellesskap og en trygg arbeidsplass med ordnede forhold, der du kan boltre deg med bærekraftige kvalitetsprodukter.

Butikk- og nestleder

Trigges du av resultatoppnåelse og personalansvar? Da er kanskje butikkleder eller nestleder noe for deg.

I alle våre butikker har vi et lederteam med butikk- og nestleder. Butikkleder har det øverste ansvaret for resultater og personale, og nestleder har mye av det daglige ansvaret sammen med butikkleder. 

Lederteamet skal sammen sørge for en effektiv drift og en frisk, innbydende og selgende butikk, samt lære opp og følge opp medarbeiderne, slik at alle jobber mot samme mål. Sentrale lederoppgaver er bemanning, varebestillinger, oppfølging av mål og resultater og sist, men ikke minst, salg og service. Hos oss kan du være stolt over produktene du selger, som er bærekraftige og av høyeste kvalitet. Du vil få god opplæring og oppfølging underveis. 

Butikkmedarbeider blomsterbutikk

Lederteamet skal bl.a. sørge for en effektiv drift og en innbydende og selgende blomsterbutikk.

Butikkmedarbeider Mester Grønn

Vi tar årlig inn lærlinger i blomsterdekoratørfaget.

Lærling

Vi har et mål om å øke antall lærlinger og håper flere har lyst til å ta fagbrev som blomsterdekoratør hos oss. Vi satser på lærlinger fordi vi ønsker å tilby kunnskap og service til våre kunder, gjennom faglærte medarbeidere. Å ta inn lærlinger er også en del av vårt samfunnsansvar for å bevare faget. 

Å være lærling i Mester Grønn er givende, spennende og lærerikt, og du blir fulgt opp av en mentor som vil lose deg trygt gjennom lærlingtiden. Hos oss er du som lærling en del av teamet i butikken, og vi ønsker å gi deg faglig trygghet, personlige utfordringer og ikke minst arbeidsglede.

De aller fleste velger å bli lærling gjennom et opplæringskontor. Opplæringskontoret vil hjelpe deg med å få læreplass i en butikk som passer for akkurat deg. Du får ekstra oppfølging, egne kurs og forberedelser til fagprøven – slik at du stiller sterkere den dagen du faktisk skal i ilden.

Det koster ingenting for deg som lærling å få plass hos et opplæringskontor, men du må søke for å få plass – litt på samme måte som å søke jobb. Vi samarbeider med BLOK – blomsterdekoratørenes opplæringskontor. 

Ønsker du lærlingeplass i Mester Grønn kan du også ta kontakt med din nærmeste Mester Grønn-butikk.

Terminalarbeider

Alle varer som selges i Mester Grønn er innom vår store terminal i Lier, og en effektiv vareflyt her er avgjørende for at butikkdriften skal fungere. 

Som terminalarbeider er du en viktig brikke i dette. Arbeidsoppgavene er pakking av blomster til butikker, mottak av varer, kvalitetskontroll og vareplassering. Du er til enhver tid en del av et team som har ansvar for dagens leveranse og det er viktig å være pliktoppfyllende, ansvarsfull, effektiv og nøyaktig. Du må like å være aktiv og jobbe sammen med andre.

Sjåfør

Alle våre sjåfører er en viktig brikke i arbeidet med å få til en effektiv vareflyt. Som sjåfør vil du være ansvarlig for å kjøre alle varene fra terminalen vår i Lier og ut til våre 140 butikker.

Du vil starte jobben når de fleste sover med å pakke varer som skal ut og du vil sørge for av- og pålessing. Du vil møte mange blide butikkansatte som setter pris på jobben du gjør.

Terminalarbeider Mester Grønn

Som terminalarbeider er du ansvarlig for mottak og pakking av blomster, kvaliteskontroll og vareplassering.

Kundeservice

Selger kundesenter

Vårt kundesenter i Lier har mange henvendelser fra kunder på telefon, epost og chat. Som selger ved vårt kundesenter er din jobb å gi våre kunder ekte og personlig service og en god opplevelse, uansett om de skal bestille blomster eller bare trenger rask og profesjonell hjelp med noe. Du må være god til å kommunisere både muntlig og skriftlig og være komfortabel med å jobbe databasert. Du må kunne jobbe med flere ting samtidig og likevel ha kontroll og klare å være nøyaktig. Du får god opplæring og har gode rutiner til hjelp. Du trenger ikke mye kunnskap om blomster for å begynne i jobben, det vil du lære. Det viktigste er at du er serviceorientert og en engasjert problemløser.

Arbeidspraksis

Mange av våre ansatte har begynt på arbeidspraksis gjennom NAV eller skole.

Vi ønsker å inkludere mennesker med forskjellig bakgrunn og gi mennesker som av forskjellige grunner har vanskelig for å komme inn i arbeidslivet en mulighet. Vi stiller bare krav til at du virkelig vil og at du kan gjøre jobben. Du kan sende en henvendelse på epost til: rekruttering@mestergronn.no

Les mer om å jobbe i Mester Grønn