Mester Grønn ansatte

Å være ansatt i Mester Grønn

I Mester Grønn blir du sett og kan utvikle deg raskt. Om du vil og kan, har du gode karrieremuligheter. Vi har mange butikkledere som startet sin karriere som deltidsmedarbeider.

Vi har en unik kultur i Mester Grønn der vi har som visjon å skape glede. Du vil oppleve at våre kjerneverdier ikke bare er fine ord på glanset papir, men brukes i alt vi gjør.

Vi har mange ansatte med ulik bakgrunn og kompetanse, men som har det til felles at de føler seg verdsatt og er stolte over arbeidsplassen sin.

Blomster er et levende produkt. Det stiller krav til oss og gjør hverdagen morsom, hektisk og inspirerende.

Det er mange følelser knyttet til blomster og du vil møte kunder i alle livssituasjoner. Felles for alle er at du er med på å oppfylle vår visjon om å skape glede.

Noen foretrekker å handle på nett, mens andre ønsker å besøke en butikk. Butikk, terminal, sjåfører, kundesenter og netthandel har ulike, men like viktige roller og den ene kan ikke fungere uten den andre. Til sammen er vi alle Mester Grønn og alle jobber for at kundene skal få en god handleopplevelse.

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og lære av hverandre. Som ansatt vil du bli stilt krav til og samtidig få god opplæring og oppfølging underveis. 

Vi er veldig stolte av vårt lange engasjement for bærekraft og dette vil gjenspeiles i flere av dine oppgaver og opplæringen du får.

For oss er det en selvfølge at alle får en ordentlig arbeidskontrakt og forutsigbarhet rundt arbeidstider og lønn. Og så har du ansattrabatt på alle varer.

Om du vil og kan, får du mange muligheter.

Vi tror også vil like dette