Mester Grønn leverer kvalitet

Mester Grønn leverer kvalitet og kunnskap

Vår visjon er å skape glede i alle hjem. Det gjør vi gjennom å tilby våre kunder friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser. Dette kombinerer vi med høy fagkunnskap og godt håndtverk.

I Mester Grønn er vi opptatt av at god kvalitet og kunnskap går hånd i hånd. Derfor møter du mange fagutdannede blomsterdekoratører i butikkene våre. Vi er opptatt av å ta inn lærlinger i blomsterdekoratørfaget som sikrer tilvekst av nye blomsterdekoratører og ny kunnskap. I tillegg sikrer vi at alle ansatte regelmessig gjennomfører en rekke kurs for å sikre nødvendig plantekunnskap og binderikompetanse.

Mester Grønn kvalitet bukett

Vi leverer blomster av topp kvalitet til både hverdag og fest.

Vi leverer blomster til alle anledninger

Blomster følger oss gjennom livet, fra vugge til grav, gjennom glede og sorg. Blomster skaper en vakker ramme rundt de store anledningene som barnedåp, konfirmasjon og bryllup, og er midtpunktet på ethvert festbord. Også i livets tunge stunder kan blomster være til trøst.

Til de store anledningene er det hyggelig å gjøre det lille ekstra med blomsterdekorasjoner og buketter, og da kan våre dyktige ansatte hjelpe deg. Buketter, dekorasjoner, enkel brudebinderi og sorgbinderi utføres i alle våre butikker, mens avansert brudebinderi utføres i utvalgte butikker.

Med høy kunnskap, friske blomster av god kvalitet og et godt håndverk kan du trygt overlate dine viktigste dager til Mester Grønn.

Vi anbefaler å lese