Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Slik pynter du det vakreste julebordet

Til den store julehøytiden er det hyggelig å invitere venner og familie på julebord. Vi ønsker å skape en hyggelig og lun atmosfære hvor alle trives.

Hvitt moderne julebord

Skal du være vertinne i julen er det stas å lage det vakreste julebordet som alle snakker om. Vi sitter ofte lenge rundt bordet og ønsker oss en hyggelig atmosfære med blomster og lys, i tillegg til den gode julematen. Vil du skape et delikat bord er kanskje hvite blomster noe for deg. Dersom du blander det rene hvite med elementer fra naturen og glitter og glam blir det et spennende uttrykk. Vintergrønt i flere varianter hører med og gir deg duften av jul. Ønsker du å pynte et rødt julebord, kan du bare bytte de hvite blomstene med røde blomster som f.eks amaryllis, roser, nelliker og ilex.

Pin itAvskårne blomster i Dalebekken vaser er en enkel måte å pynte på.
Pin itNelliker passer godt på et moderne bord. Gull sammen med hvitt er lekkert.
Pin itEt pyntet fat passer også godt på julebordet.
Pin itFint med kuvertpynt av hvit amaryllis.

La det bugne med blomster på bordet

Vær raus med blomster og lys når du skal pynte festbordet. En typisk felle du bør unngå er å pynte festbordet med høye blomster og lysestaker. Her har vi fylt mange små Dalebekken vaser med roser, nelliker og brudeslør. Mellom vasene har vi fylt opp med vintergrønne greiner og kongler. Sett gjerne ut små telysestaker, så får du en lun og hyggelig atmosfære hvor gjestene fint klarer å se hverandre over bordet.

Pin itLekker bordkrans i natur og hvitt.

Pynt et lekkert nyttårsbord

Ønsker du å pynte et mer elegant festbord til f.eks nyttårsaften, kan du erstatte de grønne grenene og konglene med flere blomstervaser og mer telys. Det gir et elegant uttrykk.

Pin itDalebekken vaser fylt med roser, amaryllis og nelliker gir et vakkert nyttårsbord
Pin itEn enkel amaryllis i glassvase.
Pin itEnkel kuvert til nyttårsbordet.

Lag bordpynten selv

Du kan fint dekorere med blomster selv, og med svært enkle fremgangsmåter får du flotte resultater. Her gir vi deg tips om hvordan du kan lage rosekuler, kuvertpynt, enkle borddekorasjoner og mosekuler.

Pin itLag vakre kuler av nelliker eller roser.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00