eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Slik pynter du det vakreste julebordet

Til den store julehøytiden er det hyggelig å invitere venner og familie på julebord. Vi ønsker å skape en hyggelig og lun atmosfære hvor alle trives.

Hvitt moderne julebord

Skal du være vertinne i julen er det stas å lage det vakreste julebordet som alle snakker om. Vi sitter ofte lenge rundt bordet og ønsker oss en hyggelig atmosfære med blomster og lys, i tillegg til den gode julematen. Vil du skape et delikat bord er kanskje hvite blomster noe for deg. Dersom du blander det rene hvite med elementer fra naturen og glitter og glam blir det et spennende uttrykk. Vintergrønt i flere varianter hører med og gir deg duften av jul. Ønsker du å pynte et rødt julebord, kan du bare bytte de hvite blomstene med røde blomster som f.eks amaryllis, roser, nelliker og ilex.

Pin itPynt et lekker julebord med hvite roser, amaryllis og nelliker.

La det bugne med blomster på bordet

Vær raus med blomster og lys når du skal pynte julebordet. En typisk felle du bør unngå er å pynte festbordet med høye blomster og lysestaker. Her har vi fylt mange små Dalebekken vaser med roser, amaryllis og nelliker. Sett gjerne ut små telysestaker mellom blomstene, så får du en lun og hyggelig atmosfære hvor gjestene fint klarer å se hverandre over bordet.

Pin itAvskårne blomster i Dalebekken vaser er en enkel måte å pynte på.
Pin itAmaryllis passer godt på et moderne julebord.
Pin itPynter du med hvit rosekule får du et lekkert og moderne uttrykk.
Pin itEn bordkrans med hvite orkidéer og grønt er lekkert til jul.

Pynt et bord med fokus på miljøet

Vi er opptatte av miljø, det å ta vare på hverandre og vise å omtanke. Dersom du velger å pynte med Fairtrade roser og azalea dyrket på en miljøvennlig måte tar du tydelige valg. Du kan også plukke vintergrønt, greiner og kongler i skogen, i hagen eller handle det i din Mester Grønn butikk. Uansett hva du velger er det viktig å ha en koselig stund rundt julebordet. Blomster er med på å skape fin stemning og glede rundt et måltid.

Pin itJulestemning med natur, hvitt og grønt.
Pin itFairtrade roser med naturlig vintergrønt og greiner.
Pin itEnkel kuvertpynt med vintergrønt og linservietter.
Pin itLa det bugne med blomster, grønt og lys på bordet til jul.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00