Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Tips til hvordan pynte til Halloween

Gresskar er moro for både små og store. På høsten får du kjøpt gresskar i mange varianter. Små gresskar til å pynte med. De store egner seg godt til å skjære ut og ha lys inni for å sette ut på trappen.

31. oktober er det Halloween, eller Allehelgensaften som er det norske navnet. Halloween er den katolske minnefesten for helgener og martyrer. Det har også blitt kvelden for å pynte med gresskarlykt og skumle figurer ved inngangsdøren i påvente av at det ringer på døren for knask eller knep.

Pin itPynt med gresskarlykt på trappen.

Pynt med gresskar ved inngangsdøren

Gresskaret har i dag sin naturlige plass ved inngangsdøren. I dagene før Halloween er det fint å skape deilig høststemning  ved å pynte med små og store gresskar. Pynt med høstens planter, gresskar, kongler og dekorstein. Bruk fantasien, og skap ditt eget uttrykk. Innendørs kan du også pynte med små gresskar liggende på bordet som dekor. Et fat fylt med gresskar, lys og blomster skaper også herlig høststemning.

Pin itGresskar kombinert med vintergrønne planter gir en fargerik høststemning.

Pynt til Halloween

Når Halloween nærmer seg så er det fint å bruke det store gresskaret til å lage en skummel gresskarlykt. Lurer du på hvordan du skjærer ut gresskarlykten, kan du se hvordan du lager en gresskarlykt her. Eksperimentér også ved å spraymale gresskarene i f.eks sort og hvitt for å skape den rette atmosfæren.

Pynt med orange blomster

Fargene knyttet til Halloween er dominert av svart og oransje. Planter som finnes i nyanser av oransje er bl. a ildtopp,  krysantemum og begonia. Av snittblomster har vi bl.a. roser, germini og krysantemum som passer å pynte med til Halloween.

Pin itRoser i gylne fargetoner
Pin itPynt med orange ildtopp.
Pin itRosebukett i varme fargetoner.
Pin itPynte bordet med små pyntegresskar og blomster i varme fargetoner.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00