brudebukett med peoner og roser

Hvilke blomster kan jeg ha i brudebuketten?

22. Januar, 2023
Kategori
Inspirasjon

Mange vordende bruder har sterke ønsker om hvilke blomster de ønsker å ha i brudebuketten. Peoner er en blomst svært mange har et ønske om, men da må du legge bryllupet ditt til mai eller juni. Her er en oversikt over når de største blomstersortene er tilgjengelige.

Roser er kjærlighetsblomsten framfor noen og den mest brukte blomsten til bryllup. Roser er tilgjengelige gjennom hele året, og finnes i et stort utvalg sorter og fargenyanser. De kraftige stilkene egner seg godt til oppbinding, og roser holder seg fint gjennom en bryllupseremoni.

klassisk brudebukett med roser i fersken og rosa

Klassisk brudebukett med roser i fersken og rosa.

Velg sesongens blomsterfavoritter

Lisihantus, liljer og brudeslør er andre populære blomster som er tilgjengelig gjennom store deler av året, sammen med grønt tilbehør som eføy og eucalyptus. Ellers vil hvilke sorter som er tilgjengelige være avhengig av når du skal gifte deg. For en vinterbrud er tulipaner et spennende alternativ, mens peonene er en favoritt hos junibruden.

Blomster er ekstrem ferskvare og vi får kun brukt blomstersorter som er tilgjengelig i sesongen. I tabellen nedenfor finner du en oversikt over når de største blomstersortene er tilgjengelige. Det vil kunne være noe variasjon avhengig av vær og andre dyrkingsforhold.

blomsteråret - Når er blomstene tilgjengelig

Se våre brudebuketter

Vi anbefaler å lese