Sesongen for 17. mai pynt er over. Men når vi nærmer oss 17. mai vil du finne mye fin 17. mai pynt på denne siden. Da kan du velge mellom flagg, nasjonalbånd, servietter, sommerfugler og annen fin bordpynt som passer perfekt sammen med blomstene.
0 Produkter

Våre bestselgere

Blomsterinspirasjon

Se våre smakfulle italienske delikatesser

Se våre smakfulle italienske delikatesser

DIY: Sett orkidéen i en vase

DIY: Sett orkidéen i en vase

Våre mest populære

Pynt et vakkert bord med blomster og 17. mai-pynt

For å skape den rette stemningen er det koselig å pynte et vakkert 17. mai-bord. Det er fint å kombinere 17. mai-pynt med blomster i rødt, hvitt og blått. Vi har flagg, nasjonalbånd, servietter, sommerfugler og annen fin maipynt som passer perfekt sammen med blomstene.

Pynt til 17. mai utenfor døren

Det er ekstra hyggelig å gjøre uteplassen klar til den store nasjonaldagen. Nattefrosten har sluppet taket de aller fleste steder, og det er mulig å plante sommerblomster i utekrukkene og gjøre det festfint på uteplassen. Blomstene skaper en koselig stemning og en fin atmosfære ute. Ingenting er hyggeligere enn en blomstrende velkomst ved inngangspartiet. Nå bugner butikkene våre av blomster og tilbehør i rødt, hvitt og blått. Rød pelargonia, hvit margeritt og blå lobelia eller hortensia er gode valg når du skal skape 17. mai-stemning utenfor døren.

Send en hyggelig blomsterhilsen - levert på døren

Ønsker du å sende en hyggelig blomsterhilsen til 17. mai, kan du velge mellom vakre maibuketter, roser, gaveprodukter, sommerblomster og andre blomster i rødt, hvitt og blått.