Julegruppe julegavetips

Julegavetips til dine ansatte

5. Oktober, 2023
Kategori
Jul

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi til ansatte, kunder og leverandører. Vi har julegaver i flere prisklasser.

Slik bestiller du julegaver

Blomster er populære julegaver og vi har et stort utvalg av flotte julegrupper, andre juleblomster og tilbehør som garantert blir satt pris på. Har dere ikke mulighet til å gi gaven direkte til mottaker, kan vi hjelpe dere med å sende årets julehilsen levert på døren. Det er bare å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å sette sammen en flott julegave. Utvalget finner du her.

Ønsker dere faktura for inneværende år, må leveringsdato på bestillingene være før den 18. desember. Bestilling med leveringsdato etter 18. desember vil bli fakturert i 2024.

Gavekort kan være praktisk å sende som en hyggelig julegave. Våre gavekort har en gyldighet på 3 år. Du kan velge mellom digitale gavekort (se lenger ned) eller tradisjonelle gavekort som sendes per post.

Slik bestiller du:

Fyll inn leveringsinformasjonen i bestillingsskjemaet vårt og send det inn til kundesenter@mestergronn.no

Det er fint om dere kan sende bestillingen til oss senest 4 virkedager før leveringsdato. Et lite tips: Sjekk at dere har riktig adresse til mottaker, slik at vi unngår unødvendige returer. Frist for levering av bestillingsskjema er 10. desember.

Ny bedriftskunde? For fakturabetaling opprett brukerkonto Bedrift her.

Rød julebukett

Bestill digitale gavekort på blomster

Endelig lanserer vi digitale gavekort. Både av hensyn til miljø (mindre plast og frakt) og kunders ønsker om digitale løsninger de alltid har med seg i lommen. Du kan bestille det enkelt gjennom et eget bestillingsskjema hvor du legger inn mottakere, personlig hilsen, avsender, gavekortbeløp og ønsket utsendelsesdag. Mottaker får en SMS med link til sitt gavekort som de kan handle for i våre butikker. Enkelt og greit.

Digitale gavekort på blomster

Julegavetips

Julegruppe med julestjerne
Gaver under 300 kr.
Julebukett
Gaver mellom 300- 400 kr.
Allergivennlig julegruppe
Gaver mellom 400-500 kr.
Julegave julebukett
Gaver over 500 kr.

Julebuketter