Jul

Blomster er en enkel måte å skape den rette julestemningen på. Juleblomster skaper glede, både som pynt hjemme og som gave til en venn. Våre juleblomster er flotte gaveprodukter, enten det er som vertinnegave eller julegave. Du kan velge mellom vakre julebuketter, små og store julegrupper, julestjerner, svibler, amaryllis, juleroser eller azalea. Bestill nå og send vakre juleblomster levert på døren.
12 Produkter
12 Produkter

Kategori

Pris

Farge

Anledninger

400,-
Added to cart
350,-
Added to cart
250,-
Added to cart
225,-
Added to cart
225,-
Added to cart
400,-
Added to cart

Slik får du blomstene til å vare

Slik bør du stelle blomsterbuketten så du får glede av de lengst mulig:

  • Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med blomstene.
  • Rens stilkene for ev. torner og blader. Snitt stilkene på skrått et par centimeter med en ren snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig. Hos Mester Grønn får du kjøpt billige og gode snittekniver.
  • Blomster skal stå i rent vann, fjern blader som kommer i vannet.
  • Etterfyll eller skift til rent vann jevnlig. Buketten kan gjerne settes kjølig om natten, for å forlenge holdbarheten (ikke kaldere en 4 grader).

Kvalitetsgaranti på alle blomster og planter

Du skal være trygg på at blomster kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle blomster og planter. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Blomsterinspirasjon

thumbnail

Slik bretter du dekorstjernen

thumbnail

DIY: Slik lager du en vakker barkrans

thumbnail

DIY: Pynt svibel med mose