Bilde uten navn

Bli bedriftskunde - søk om fakturaavtale

Friske blomster og planter skaper økt trivsel på arbeidsplassen, både for ansatte, kunder og besøkende. En blomsterbukett på pulten når du begynner i ny jobb eller levert på døren hjemme ved sykdom er en oppmerksomhet de fleste ansatte setter pris på.

Inngå fakturaavtale med Mester Grønn

Hvis du ønsker å handle på vegne av bedriften din så lager du en brukerkonto under logg inn. Husk å velge bedrift som brukerprofil. Du kan søke om fakturabetaling fra Min Side. Du kan naturligvis også betale med kredittkort eller vipps uten å opprette fakturaavtale.

I vår nettbutikk mestergronn.no er det enkelt å bestille blomster når som helst på døgnet. Mester Grønn leverer et bredt og innholdsrikt utvalg av blomster, planter og tilbehør og kan dekke alle for blomster din bedrift måtte ha. Vi har mange års erfaring med både små og store bedriftskunder, og vi gir gjerne råd og veiledning for å finne den beste løsningen for akkurat din bedrift.

Blomster til 3for2

Blomster er alltid en hyggelig gave å gi til ansatte og forretningsforbindelser.

Blomsteravtale med Mester Grønn

Vi kan tilby gode betingelser til bedrifter som kjøper blomster for et større beløp i løpet av året. Det er kostnadsbesparende å samle sitt totale kjøp av blomster hos en leverandør, både økonomisk og tidsmessig. Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud.

Kjøper din bedrift blomster gjennom sitt eget innkjøpssystem, e-handel, punch-out eller andre eksterne varekataloger og ønsker en slik løsning med Mester Grønn, send en e-post til: kundesenter@mestergronn.no

orkide
Grønne planter i kantinen

Blomster og planter skaper økt trivsel på kontoret.

Alltid friske blomster

Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn har den beste kvaliteten. Derfor har vi markedets beste kvalitetsgaranti. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Blomster levert på døren

Vi kan hjelpe deg med å levere blomster hjem på døren til dine ansatte.

Samfunnsansvar

Mester Grønn har fokus på etikk og miljø. Dette skal vi praktisere overfor hverandre, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi har som mål at alle våre produkter skal produseres i henhold til etiske, humanistiske og miljømessige internasjonale standarder. Vi ønsker også å gi et direkte bidrag til samfunnets vanskeligstilte, og har gjennom mange år gitt overskuddet fra posesalget til Frelsesarmeen. Vi er også stolte av å være Norges største importør av Fairtrade-roser.

Bilde uten navn

Vi er stolt av å være Norges største leverandør av Fairtrade-merkede blomster.

Bestille blomster

Du og din bedrift kan bestille blomster ved å gå til din lokale Mester Grønn butikk, bestille på mestergrønn.no eller ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Ønsker du å bli bedriftskunde av Mester Grønn kan du ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Blomsteravtale med Mester Grønn

Vi tror du også vil lese dette