røde mini julestjerner

Pynt til jul med mini julestjerner

1. Oktober, 2023
Kategori
Inspirasjon Jul

Søte små mini julestjerner er supre å pynte med til jul, enten du skal pynte adventsfatet, julebordet eller stuebordet. Se våre tips til hvordan du kan pynte med denne vakre lille juleblomsten.

Julestjerner er Norges mest populære juleblomst, og det oser av julestemning når du pynter med den. Julestjernen finnes i mange fargevarianter og størrelser, alt fra store busker og ned til miniplanter. Visste du at vi har 3 for 2 på disse søte små mini julestjernene?

Mini julestjerner

Vi har til enhver tid 3for2 på miniplanter og minipotter.

Pynt fat med mini julestjerner

Mini julestjerner er supre som pynt på adventsfat og andre lysfat. Det enkleste er å sette de på fatet rett i minipotter. Ønsker du å gjøre litt mer ut av det er det veldig dekorativt å pakke røttene inn i mose. Bruk gjerne flere miniplanter sammen når du pynter fatet.

Mini julestjerner med mose
Miniplanter med mose

Pynt fatet med søte små minijulestjerner.

Pynt miniplanter med mose
DIY: Slik pynter du miniplanter med mose

Pynt bordet med miniplanter

Mini julestjerne er supre å pynte bordet med. Fordel miniplantene jevnt utover på midten av bordet. Legg gjerne litt granbar, røde ilexbær og litt kongler mellom julestjernene, og du har et vakkert pyntet bord til jul. Enkelt og delikat.

hvite mini julestjerner

Hvite mini julestjerner gir et delikat uttrykk.

Sett julestjernene i vase

Visste du at du kan klippe av grenene på julestjernen og sette de i minivaser? Dette er en fin idé du kan bruke til å pynte et vakker bord til jul. Kutte stilkene, rens vekk blader og sette de små greinene i minivaser. Fordel vasene jevnt utover bordet. Og vipps, så har du et julebord som oser av julestemning.

Julestjerner i vase
Julestjerne i mose

Sett julestjernene i små vaser og pynt et vakker julebord.

Plant ministjernene i forskjellige glass

De små plantene kan også plantes i forskjellige typer glass. Bruk det du har hjemme og miks og match. Det kan være kult at både jord og røtter synes gjennom glasset. Har du stetteglass kommer de litt høyere og kan mikses med lave glass eller potter. Du kan gjerne bruke flere miniplanter sammen. De små plantene er også perfekte som kuvertblomst.

Mini julestjerne
Mini julestjerne

Finn frem glass eller lignende du har hjemme og plant julestjernene i.

Minijulestjerner i kurv

Sette flere minijulestjerner sammen i en kurv eller potte.

Bestill juleblomster på nett

Vi anbefaler å lese