Gavetips innflytningsgave

Tips til fine innflytningsgaver

Kategori

Kjenner du noen som nettopp har flyttet? Gi bort blomster eller planter som innflytningsgave og ønsk de lykke til i nytt hjem. Har du ikke mulighet til å levere innflytningsgaven selv, kan vi levere den på døren for deg.

Bestill blomster som gave

Friske blomster er en populær og vakker gave til de nye huseierne. Blomster pynter opp og skape stemning selv om flyteeskene står stablet rundt omkring i huset.

Grønne planter

Grønne planter skaper et triveligere og mer levende hjem. I tillegg er grønne planter både lettstelte og dekorative. Vi har et stort utvalg grønne planter som passer perfekt som innflytningsgave til de stolte huseierne.

Orkidéer

Orkidéen er en av våre mest populære blomster; den har lang blomstringstid, er pen å se på og lett å stelle. Orkide er en fin gave som kan glede lenge.

Bestill gavekort

Er du usikker på hva som passer i det nye hjemmet, kan et gavekort på blomster være et flott alternativ. Ta en tur innom en av våre blomsterbutikker og kjøp gavekortet der eller bestill det her på mestergronn.no, så sender vi det hjem til deg i posten.

Vi tror du også vil like