Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Skap en blomstrende nyttårsfest

Er du klar for den store nyttårsfesten? Det er alltid hyggelig å markere inngangen til det nye året, og blomster hører selvsagt med til feiringen.

En blomstrende nyttårsfest står for døren. Vi er klare for å ta imot et nytt, spennende, innholdsrikt og forhåpentligvis godt nytt år. Etter noen rolige dager sammen med familie og venner er det på tide å planlegge den store nyttårsfesten.

Hvite tulipaner er rent og delikat.

Her har vi pyntet et vakkert nyttårsbord med små Dalebekken vaser fylt med hvite blomster. Blomstene er kuttet så lave at gjestene kan se hverandre over bordet. Sammen med vasene har vi pyntet med telysestaker i gull. Enkelt og lekkert.

Pin itPynt et lekker julebord med hvite roser, amaryllis og nelliker.
Pin itNyttårskuvert med en enkel rose og litt grønt.

Blomster til nyttårsselskapet hører med. Bort med det røde og inn med de lette lyse fargene. Hvitt har blitt den store nyttårsfargen. Bland det hvite med sølv eller gull og det blir fest med en gang. Hos Mester Grønn har vi et bredt utvalg av blomster til festen.

Pin itDelikat nyttårsbuffet i hvitt, grønt og metaller.
Pin itHer er det klart til fest!

La en vakker rosekule til nyttårsbordet

Mange ønsker å pynte nyttårsbordet med dekorasjoner de har laget selv. Dersom du vil prøve å lage din egen rosekule vil gjestene garantert bli imponerte. Det er slett ikke komplisert, men veldig dekorativt.

Lag vakre blomsterkuler til nyttårsfesten.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00