eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Skap en blomstrende nyttårsfest

Er du klar for den store nyttårsfesten? Det er alltid hyggelig å markere inngangen til det nye året, og blomster hører selvsagt med til feiringen.

En blomstrende nyttårsfest står for døren. Vi er klare for å ta imot et nytt, spennende, innholdsrikt og forhåpentligvis godt nytt år. Etter noen rolige dager sammen med familie og venner er det på tide å planlegge den store nyttårsfesten. Det er tradisjon tro å markere det nye året med en fest. Enten man er noen få eller man skal samle mange til fest, ønsker vi å gjøre denne kvelden til noe ekstra.

Hvite tulipaner er rent og delikat.

Mange ønsker å pynte nyttårsbordet med dekorasjoner de har laget selv. Kanskje du finner noen fine ideer hos Mester Grønn. Her har vi pyntet et vakkert nyttårsbord med Dalebekken vaser fylt med hvite blomster. Blomstene er kuttet så de er lave slik at gjestene kan se hverandre over bordet. Sammen med vasene har vi pyntet med de økologiske duftlysene våre Pine Spice. Alternativt kan du pynte med telysestaker i gull eller sølv. Enkelt og lekkert. Dersom du vil prøve å lage din egen rosekule vil gjestene garantert bli imponerte.

Pin itBugnende med hvite vakre blomster.
Pin itVakker hvit amaryllis.
Pin itRose i liten glassvase.
Pin itNelliker er vakkert.
Pin itNyttårskuvert med en enkel rose og litt grønt.

Blomster til nyttårsselskapet hører med. Bort med det røde og inn med de lette lyse fargene. Hvitt har blitt den store nyttårsfargen. Bland det hvite med sølv eller gull og det blir fest med en gang. Hos Mester Grønn har vi et bredt utvalg av blomster til festen.

Pin itEn krans med hvite orkideer er pefekt på nyttårsbordet.
Pin itDelikat nyttårsbuffet i hvitt, grønt og metaller.
Pin itHer er det klart til fest!
Pin itMagisk stemning.
Pin itLekkert å holde pynten i duse farger.
Pin itKlart til fest!
Pin itLag din egen rosekule til nyttårsfesten.
Pin itSpennennde kombinasjon med kongler og hvite roser.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00