tulipaner i glassvase

Fargerik start på året

22. Desember, 2022
Kategori
Inspirasjon

Det er deilig når julen ryddes ut og man kan starte det nye året med friske og glade farger på blomstene.

Januar er tiden for å friske opp med noe nytt på stuebordet, og hva passer vel bedre enn fargerike tulipaner, primula, frodig hortensia eller flotte grønne planter.

primula

Primula er en gnistrende fargeklatt som gir oss en herlig følelse av vår på forskudd. 

Primula - en frisk forsmak på våren

Nå er den endelig her, sesongens Primula. Denne gnistrende fargeklatten av en plante gir oss en herlig følelse av vår på forskudd. Primula kommer av det latinske ordet primus, som betyr den første. Navnet kler planten godt, da primula er for mange den første blomstrende potteplanten de kjøper i det nye året etter at julen ryddes ut av stua. Med sin rikelige blomstring og mange flotte farger fra hele fargeskalaen, er primula en populær plante.

Høysesong for fargerike tulipaner

Nå er det endelig høysesong for fargerike og vakre tulipaner. En vase fylt med tulipaner bringer litt vårstemning inn i stuen. Tulipaner er en av Norges mest populære snittblomster og har selvsagt fått sin egen spesielle dag - Tulipanens dag. Den feires andre fredag i januar hvert år. Det er da tulipanene er på sitt flotteste.

tulipaner bringer våren inn i stuen

Fargerike tulipaner pynter opp på stuebordet når juleblomstene er ryddet bort.

Hortensia

Fargerike rosa hortensia, fin å pynte med på stuebordet og som gave.

Frisk opp med frodig hortensia

Januar er tiden for å friske opp med noe nytt på stuebordet, og hva passer vel bedre enn frodig hortensia i friske vårfarger. Med sine store blomsterklaser i mange ulike farger er hortensia et fantastisk syn. Ikke bare er denne planten vakker å se på, men i tillegg passer den også ypperlig som en gaveblomst eller en vertinnegave.

Frisk opp huset med grønne planter

Grønne planter øker trivsel og velvære. Vi har et stort utvalg grønne planter som er helt klare for å flytte fra oss og hjem til deg.

opptil 50% på masse fine grønne planter i januar

I hele januar er det opptil 50% på masse fine grønne planter.

Bestill blomster på nett

Vi anbefaler å lese