tulipaner i glassvase

Fargerik start på året

2. Januar, 2024
Kategori
Inspirasjon

Ønsk 2024 velkommen med blomster i glade farger og friske grønne planter.

Etter at julepynten er ryddet ut kan det føles litt tomt, og da er det ekstra hyggelig å fylle huset med grønne planter og fargerike blomster. Her er noen av sesongens favoritter som du finner hos oss nå i januar.

primula

Primula er en gnistrende fargeklatt som gir oss en herlig følelse av vår på forskudd. 

Søte og fargerike primula

Denne gnistrende fargeklatten av en plante gir oss en herlig følelse av vår på forskudd. Primula kommer av det latinske ordet primus, som betyr den første. Navnet kler planten godt, da primula er for mange den første blomstrende potteplanten de kjøper i det nye året. Med sin rikelige blomstring og mange flotte farger fra hele fargeskalaen, er primula en populær plante.

Knitrende friske tulipaner

Tulipaner er en av Norges mest populære snittblomster. Den har til og med fått sin egen dag, Tulipanens dag, som feires andre fredag i januar hvert år. Tulipaner kommer i mange vakre farger. Velg din favorittfarge, eller gå for en fargesprakende kombinasjon i varme eller kalde toner. Det er også lekkert å sette tulipaner sammen med sesongens grønt, voksblomster og vårlige grener. 

tulipaner bringer våren inn i stuen

Fargerike tulipaner pynter opp på stuebordet når juleblomstene er ryddet bort.

Hortensia

Fargerike rosa hortensia er fin å pynte med på stuebordet når julen er ryddet bort.

Frodige hortensia

Ingen kan måle seg med hortensia når det kommer til bugnende blomstring. Med sine store blomsterklaser i en fargeskala fra hvit, lilla, rosa og til himmelblå, er hortensia et fantastisk syn. Husk bare å holde den jevnt fuktig. Er du på jakt etter en blomstrende gave så er hortensia et godt gavetips.

Friske grønne planter

Forskning viser at grønne planter i hjemmet øker trivsel og velvære. Skap en frodig oase med forskjellige planter med ulike bladmønster, farger og former. Kontrastene vil gi en spennende og dekorativ effekt. Grønne planter er lettstelte, så du trenger ikke grønne fingre for å ha glede av dem i lang tid. Nå i januar har vi opptil 50% på et stort utvalg grønne planter som frisker opp hjemme hos deg.

opptil 50% på masse fine grønne planter i januar

I hele januar er det opptil 50% på masse fine grønne planter.

Bestill blomster på nett

Vi anbefaler å lese