Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Slik pynter du et vakkert festbord

Skal du pynte til fest? Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord.

Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Det er mange måter å dekorere et bord på. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Så kan det velges blomster, servietter og annen bordpynt ut fra det.

Pin itSommerlig og frisk borddekorasjon.
Pin itVakker avlang borddekorasjon i blått og fersken.
Pin itPynt bordet med små buketter med favorittblomsten din.

Fin din stil

Først er det lurt å finne ut hvilken stil du vil ha på bordet. Stram, stilren og klassisk eller søt og romantisk, frisk og leken.  Det er alltid lurt å ha god tid når man skal dekke bordet. Start gjerne dagen i forveien, da har du tid til å tenke, og endre ting underveis

Hvilke farger skal du bruke? Har du nøytral duk og servise kan du boltre deg i et vell av farger, eller kjøre en klassisk stil med hvitt og grønt.

Pin itVakker rund borddekorasjon.
Pin itRund borddekorasjon i blått er perfekt til konfirmasjon eller barnedåp.

Planlegg bordpynten

Det kan være lurt å sette på alt av dekketøy først, som tallerkener, glass, bestikk, servietter og lysestaker. Da ser man fort hvor mye plass det er til blomster.

Det er lurt å tenke på at blomstene eller dekorasjonene ikke skal være for høye og kompakte, da ser man ikke den som sitter på andre siden av bordet, og det er jo litt dumt. En lang slank blomst, for eksempel en kala, eller en enkel gerbera, kan gjerne få sin plass på bordet, da den er så slank og elegant at man likevel kan kommunisere med den som sitter på den andre siden.

Pin itNellikkule med Ceropegia er en dekorasjon som passer til mange anledninger.
Pin itPotteplanten Ceropegia brukt på nye måter.
Pin itEnkelt og delikat med hvitt og grønt som hovedfarge.
Pin itEn enkel hvit rose er lekker som kuvertpynt.

Bestill dekorasjoner hos Mester Grønn

Ønsker du å bestille ferdige dekorasjoner til festen, så ta kontakt med din nærmeste Mester Grønn blomsterbutikk,  eller enkelt via vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Du kan også enkelt bestille dekorasjoner og blomster her på mestergronn.no, med levering hjem til deg eller rett til festlokalet. Du kan også hente blomstene i en Mester Grønn butikk hvis du ønsker det, så sparer du fraktkostnadene. For mer inspirasjon til hvordan du kan pynte med blomster, så ta en titt i magasinet vårt med bordpynt.

Lykke til med festen!

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00