eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Nyhet! Lanserer fiks ferdige pakkeløsninger

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen forskjellige pakkeløsninger. Nå lanserer vi flere nye produktpakker som gjør livet med blomster og planter enklere, gøyere og mer tilgjengelig.

Vi lanserer nå 4 nye pakkeløsninger;

Fra før har vi ferdige festpakker som gjør det lekende lett å dekke til fest.

Du kan selv velge om du vil hente pakkene i nærmeste butikk eller få det levert rett hjem på døren. Enklere blir det ikke å lykkes med blomster og planter.

1. Startpakker til studenthybelen

Det er mye omtanke i en god start. Våre startpakker med blomster og planter er en perfekt måte å skape god stemning i leiligheten på. Enklere blir det ikke å starte opp – uten å være ekspert.

Pin itStartpakken passer perfekt på studenthybelen.

2. Lettsteltpakker med lettstelte grønne planter

Vi har satt sammen pakker med lettstelte grønne planter, perfekt for deg som vil få det koselig uten alt for mye innsats. Plantene er lettstelte og enkle å lykkes med selv om du ikke har grønne fingre. Enkelt og vakkert.

Pin itLettsteltpakken passer perfekt for deg uten grønne fingre.

3. Visningspakker for salg av boligen

Visningspakkene er unike pakker med blomster og planter til deg som skal selge boligen, men mangler den grønne prikken over i’en. Førsteinntrykket blir bedre med blomster. Pakkene består av blomster og grønne planter som er enkle å plassere rundt om i boligen – på kjøkkenet, i stuen, på badet og på soverommet.

Og best av alt: Plantene kan du ta med deg til ditt nye hjem 🙂

Pin itVisningspakken gir et bedre førsteinntrykk.

4. Festpakker til festbordet

Med våre festpakker har vi gjort det lekende lett for deg å dekke til fest. Vi har satt sammen flere festpakker med det du trenger for å pynte festbordet med blomster og lys. Du kan velge mellom enkle «gjør det selv-pakker» eller fiks ferdige dekorasjoner til både runde og avlange bord. Festpakkene passer til bryllupsfest, konfirmasjon, bursdag, sommerfest eller en helt vanlig fest.

5. Balkongpakker ferdig plantet med høstblomster

Den enkleste måten å gjøre inngangspartiet høstklar, er med våre ferdig plantede balkongpakker. Det er vakre høstblomster, fiks ferdig plantet i utepotter. Du kan velge mellom lilla og hvite pakker, og de finnes i tre forskjellige størrelser. Balkongpakkene er til salgs ut uke 36.

Pin itLilla balkongpakke
Pin itHvit balkongpakke

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00