Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Ny start med fiks ferdige pakkeløsninger

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen forskjellige pakkeløsninger. Produktpakkene gjør livet med blomster og planter enklere, gøyere og mer tilgjengelig for deg.

1. Lettsteltpakker med lettstelte grønne planter

Vi har satt sammen pakker med lettstelte grønne planter, perfekt for deg som vil få det koselig uten alt for mye innsats. Plantene er lettstelte og enkle å lykkes med selv om du ikke har grønne fingre. Du kan velge mellom pakker med eller uten potter. Enkelt og vakkert.

Pin itLettsteltpakken passer perfekt for deg uten grønne fingre.

2. Startpakker til studenthybelen

Det er mye omtanke i en god start. Våre startpakker med blomster og planter er en perfekt måte å skape god stemning i leiligheten på. Enklere blir det ikke å starte opp – uten å være ekspert.

Pin itStartpakken passer perfekt på studenthybelen.

3. Visningspakker for salg av boligen

Visningspakkene er unike pakker med blomster og planter til deg som skal selge boligen, men mangler den grønne prikken over i’en. Førsteinntrykket blir bedre med blomster. Pakkene består av blomster og grønne planter som er enkle å plassere rundt om i boligen – på kjøkkenet, i stuen, på badet og på soverommet.

Og best av alt: Plantene kan du ta med deg til ditt nye hjem 🙂

Pin itVisningspakken gir et bedre førsteinntrykk.

4. Festpakker til festbordet

Med våre festpakker har vi gjort det lekende lett for deg å dekke til fest. Vi har satt sammen flere festpakker med det du trenger for å pynte festbordet med blomster og lys. Du kan velge mellom enkle «gjør det selv-pakker» eller fiks ferdige dekorasjoner til både runde og avlange bord. Festpakkene passer til bryllupsfest, konfirmasjon, bursdag, sommerfest eller en helt vanlig fest.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00