Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt et vakkert julebord i dype fargetoner

Til den store julehøytiden er det hyggelig å invitere venner og familie på julebord. Vi ønsker å skape en hyggelig og lun atmosfære hvor alle trives. Her har vi pyntet et magisk julebord i dype fargetoner.

En av årets viktigste interiørtrender er å pynte i dype varme fargetoner, og dette tar vi med oss når vi skal pynte til jul. Her har vi pyntet et moderne julebord i mørke magiske fargetoner. Dette kombinerer vi med julepynt i sort, gull, aubergine og vinrøde blomster. Her har vi fylt mange små Dalebekken vaser med dyp rød amaryllis, julestjerner og roser. Mellom vasene har vi lagt glitrende julepynt i vinrødt, sort og gull. Til slutt har vi lagt en lyslenke som skaper en lun og hyggelig stemning.

La det bugne med blomster på bordet

Vær raus med blomster og lys når du skal pynte julebordet. En typisk felle du bør unngå er å pynte festbordet med høye blomster og lysestaker. Her har vi fylt mange små Dalebekken vaser med roser, amaryllis og julestjerner. Sett gjerne ut små telysestaker mellom blomstene, så får du en lun og hyggelig atmosfære hvor gjestene fint klarer å se hverandre over bordet.

Pin itFyll bordet med mange små vaser fylt av julens vakreste blomster.
Pin itRoser og silkefuru er vakkert i små vaser.
Pin itStorslått og vakker amaryllis.
Pin itMagisk og moderne julebord.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00