Vakker rød julebukett med amaryllis

Skap en klassisk rød jul

16. November, 2023
Kategori
Inspirasjon Jul

Mange ønsker å pynte til jul på en klassisk måte, gjerne med røde juleblomster og naturlig julepynt. Vi har et bugnende utvalg av vakre juleblomster for deg som vil skape en koselig og tradisjonell julestemning.

Svært mange av oss ønsker å pynte huset på en tradisjonell måte, og for mange kommer julestemningen når vi pynter med de røde juleblomstene. Vi ønsker å gjenskape den tradisjonelle julen, lik julen ifjor og før der igjen. Vi pynter med kongler, kvister og naturlige elementer vi forbinder med jul. Til denne høytiden er vi tradisjonsbundne og vil omgi oss med akkurat de tingene som gir oss julestemning. Duftene, lysene, ritualene og ikke minst blomstene har sin faste plass.

Pynt med røde juleblomster

De aller fleste ønsker å gjenskape den tradisjonelle julefølelsen, en hyggelig, lun og nostalgisk julestemning. Rødt og natur er viktige elementer for å lage en tradisjonsrik jul hjemme. Vintergrønne busker, kongler, naturkranser og røde blomster understreker stemningen. Det er spennende å mikse det røffe og rustikke med det klassiske. Miks gjerne gull og sølv med naturlige produkter, nostalgisk julepynt med noe nytt og du får et personlig og koselig uttrykk.

røde julestjerner

En koselig kurv fylt med røde julestjerne oser av jul.

Røde juleblomster

Kombinerer du blomster i rødt og grønt med julepynt i gull eller natur får du et klassisk og koselig uttrykk.

Rød julebukett

Vakker julebukett i rødt og grønt skaper herlig julestemning.

Røde amaryllis løk

Amaryllis er vakre venteplanter i adventstiden.

Røde amaryllis

Staselige og vakre røde amaryllis.

Ardisia

Ardisia med sine røde bær har blitt en populær juleplante. Den er både lettstelt og allergivennlig.

Vakker rød julebukett

Vakker rød julebukett med nelliker, ilex, amaryllis og grønt.

Juleblomster til 3 for 2

Nå til jul har vi et ekstra stort utvalg av vakre snittblomster. Og favorittene til jul er bl.a. amaryllis, nellik, ilex, woxblomst, skimmia, furu og mye mye mer. Uansett hvordan du ønsker å pynte til jul, så har vi noe for deg. Så plukk og miks snittblomster til 3 for 2, og sett sammen vakre julebuketter akkurat slik du ønsker de. Velg de tre blomsterbuntene du liker aller best, så får du den tredje gratis. Blomsterlykke til en veldig god pris!

amaryllisbukett

Røde amaryllis er manges favorittblomst og finnes i vårt store sortiment til 3for2.

Rød amaryllis

Rød amaryllis

Skimmia

Skimmia

Ilex

Ilex

Pynt julebordet med røde juleblomster

Til den store julehøytiden er det hyggelig å invitere venner og familie på julemiddag. Vi ønsker å skape en hyggelig og lun atmosfære hvor alle trives. Så pynt et vakkert bord og la det bugne av blomster på bordet. Et godt tips til bordpynten er å bruke små vaser eller glass, og fylle med avskårne blomster, grener med vintergrønt og kongler. Vasene kan gjerne være i ulike former og størrelser. Mellom vasene er det fint å pynte med både levende lys og lyslenker, da blir det ekstra stemningsfullt.

Pynte bordet til jul

Pynt et koselig bord med røde juleblomster til jul.

Borddekking

Koselig å pynte med friske blomster på kuverten.

Borddekking

Pynt med glitrende julekuler, kanelstenger, kongler og vintergrønt på midten av bordet.

Borddekking amaryllis

Enkelt og dekorativt med amarylls i vasen.

Bestill blomster på nett

Vi anbefaler å lese