Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Friske blomster på arbeidsplassen

Friske blomster og planter skaper økt trivsel på arbeidsplassen, både for ansatte, kunder og besøkende. En blomsterbukett på pulten når du begynner i ny jobb eller levert på døren hjemme ved sykdom er en oppmerksomhet de fleste ansatte setter pris på.

Inngå blomsteravtale med Mester Grønn

Mester Grønn leverer et bredt og innholdsrikt utvalg av blomster, planter og tilbehør og kan dekke alle bedrifters behov. Hos oss er det mulig å abonnére på fast blomsterlevering eller bestille ved behov. Vi har mange års erfaring med både små og store bedriftskunder, og vi gir gjerne råd og veiledning for å finne den beste løsningen for akkurat din bedrift.

Vi kan tilby gode betingelser til bedrifter som kjøper blomster for et større beløp i løpet av året. Det er kostnadsbesparende å samle sitt totale kjøp av blomster hos en leverandør, både økonomisk og tidsmessig. Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud.

Vi har også en egen nettbutikk mestergronn.no hvor det er enkelt å bestille blomster når som helst på døgnet. Som bedriftskunde kan du søke om fakturabetaling, men du kan naturligvis også betale med kredittkort. På mestergronn.no kan du opprette blomsterabonnement, lage din egen profil, legge inn faste kontakter samt legge inn viktige datoer slik at du mottar en påminnelse i god tid.

Blomster til alle anledninger

Det finnes mange ulike anledninger i en bedrift hvor det er naturlig med blomster. Det kan være jubiléer, nyansettelser, fødsler, sykdom, kondolanse og sorgbinderi, borddekorasjoner, resepsjonsbuketter, grønne planter på arbeidsplassen og julegaver for å nevne noen. Mester Grønn har et stort utvalg av  blomster, dekorasjoner og grønne planter som dekker alle behov.

Alltid friske blomster

Alle våre avskårne blomster har 5-dagers holdbarhetsgaranti. Vi lover at blomstene skal holde seg friske og fine i minst fem dager, såfremt du behandler dem riktig. Vårt mål er at du skal ha en god blomsteropplevelse. Vi erstatter produktet du har fått som ikke tilfredsstiller Mester Grønns 5-dagers garanti.

Samfunnsansvar

Mester Grønn har fokus på etikk og miljø. Dette skal vi praktisere overfor hverandre, kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi har som mål at alle våre produkter skal produseres i henhold til etiske, humanistiske og miljømessige internasjonale standarder. Vi ønsker også å gi et direkte bidrag til samfunnets vanskeligstilte, og har gjennom mange år gitt overskuddet fra posesalget til Frelsesarmeen. Vi er også stolte av å være Norges største importør av Fairtrade-roser.

Bestille blomster

Du og din bedrift kan bestille blomster ved å gå til din lokale Mester Grønn butikk, bestille på mestergronn.no eller ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Ønsker du å bli bedriftskunde av Mester Grønn kan du ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00