Interiør

Se vinterens interiørnyheter

2. Januar, 2024
Kategori
Inspirasjon

Nå har vi fått inn lekre interiørnyheter som passer perfekt sammen med sesongens blomster og grønne planter. Det er vakre vaser, lysestaker og flotte blomsterpotter.

Vi fyller huset med blomster og planter som skaper liv til interiøret. Plantene skal ikke bare stå utstilt i vinduskarmen, men gi en følelse av å bo i en liten hage. Vi ønsker å være koblet til naturen, og blomster og planter øker trivselen og skaper likevekt i en stressende hverdag.

Synne blomsterpotter i nye farger

Vi utvider serien Synne med blomsterpotter i nye vårlige farger. Serien består av diverse blomsterpotter og vannkanne. Pottene finnes i flere forskjellige størrelser og flere farger. Produktene er av sink, malt med fargerik matt maling som gir et vårlig og friskt uttrykk. Pottene er supre til både grønne planter og blomstrende potteplanter

Synne blomsterpotter

Synne blomsterpotter i sink kommer i flere vakre vårfarger.

Synne blomsterpotter

De nye Synne blomsterpottene i sink finnes i flere farger og størrelser.

Synne blomsterpotter
Synne blomsterpotter
Synne potter

Nye kurver og blomsterpotter

Vi lanserer også keramikkpotten Linnea i nye friske farger. Blomsterpottene kommer i flere forskjellige størrelser, og finnes i fargene lilla og oransje. Pottene er supre til både grønne planter, orkidéer og andre blomstrende potteplanter.

Grønn plante i kurv

Vi har fått inn flere stilige kurver, blant annet denne seagrass kurven med hank. Den kommer i flere størrelser og er perfekte til f.eks. grønne planter.

Soft blomsterpotte

Vi lanserer også nye Soft potter som passer perfekt til orkidéer.

Linnea blomsterpotte

Linnea blomsterpotte i nydelig lillafarge.

Nye blomsterpotter

Nye vaser

Denne vinteren får vi inn flere nye stilige vaser. En av vasene inngår i den nye serien Greece, en serie som består av sorte lysestaker, planteskåler og vase. Vasen og planteskålene er laget av aluminium. De har fått en sandblåst coating utenpå som gir det rustikke preget som minner oss om Hellas. Lysestakene er laget av jern og står stødig med kronelys i.

I tillegg lanserer vi flere nye fine vaser med ulik bølgende design, Unique glassvase i rosa og Curvy glassvase i to ulike størrelser.

Greece vase og skål

Den nye Greece serien består av lysestaker, vase og skåler .

Greece vase

Greece vase er laget av aluminum og har fått en sandblåst rustikk overflate.

Greece vase og skål

Serien Greece har et rustikk utseende som minner oss om Hellas.

Unique vase

Unique er en lekker glassvase i flott puderrosa farge.

Curvy glassvase

Curvy glassvase kommer i to størrelser, og dette er den største varianten.

Curvy glassvase med tulipaner

Den minste Curvy vasen er en perfekt vase for tulipaner.

Paros skåler og fat

Paros er en helt ny serie med skåler og fat. Disse fargerike fatene er flotte å dekke opp til både hverdag og fest. De er laget av FSC sertifisert mangotre, og er supre som fruktfat eller til deilige salater.

Paros skåler og fat

Den nye serien Paros består av store flotte fat og mindre skåler.

Village lyshus

Nå får vi inn flere nye fine varianter av de populære Village lyshusene. De er laget av porselen og kommer i flere fine varianter. Sett flere hus sammen i en gruppe som en liten landsby. Lyshusene gir en hyggelig stemning med telys og lyser opp i kveldsmørke. Vi anbefaler at du bruker LED-telys i lyshusene.
Village lyshus

Disse fine Village lyshusene i porselen kommer snart til butikkene. De kommer i flere ulike varianter. Sett flere hus sammen i en gruppe som en liten landsby.

Village lyshus

Lyshusene gir en hyggelig stemning med telys og lyser opp i kveldsmørke. Bruk gjerne LED-telys i lyshusene.

Nyheter

Vi anbefaler å lese