eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Prydgress – grasiøst og dekorativt

Prydgress kan være høye, staselige strå, eller tette, lubne tuer. Felles for alle er at de gir en vakker og rolig harmoni på terrassen.

Enten du velger å plante prydgresset i krukker, i bed eller sammen med andre planter, vil det gi et grasiøst og dekorativt inntrykk. Prydgress selges i flere ulike varianter, fra de helt grønne til de med mer rødlig fargetone.

De første variantene av prydgress som kommer på markedet om våren er robuste og hardføre, slik at de tåler den nordiske forsommeren godt. Dette er varianter som f.eks den blågrønne festucaen. Senere utover sommeren kommer de mer høyreiste variantene med store blafrende dusker i tuppen. Mot høsten kommer varianter som skifter farge mot rødskjær når nattefrosten igjen gjør seg gjeldende. Med andre ord, her er det noe for enhver smak.

Pin itFin rattankurv med prydgress.

Lyset fremmer flotte detaljer

Hvis du planter inn prydgress som f.eks Festuca i hagen eller på terrassen kan det være lurt å tenke på hvordan lyset faller i forhold til prydverdien. Setter du f. eks krukken i motlys vil lyset løfte frem prydgressets flotte detaljer, spesielt hvis bakgrunnen er rolig eller i mørke farger.

Pin itPrydgress i moderne fiberclay uteppotter.

Prydgress har en flott høst- og vintereffekt. Gress-aks innhyllet av rim er et vakkert skue gjennom høsten og vinteren.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00