Uteplanter

Det er alltid hyggelig å komme til noen som har pyntet litt ekstra ved inngangspartiet. Vintergrønne planter som f.eks. einer, gran, sypress og sedertre er dekorative med sitt grønne bar gjennom hele vinteren. Du kan enkelt klikke og hente i nærmeste butikk, eller bestille å få levert hjem på døren. Enklere blir det ikke.
6 Resultater
6 Resultater

Kategori

Pris

Farge

Anledninger

Pris satt ned fra 250,- til 200,-
Added to cart
Pris satt ned fra 450,- til 400,-
Added to cart
379,-
Added to cart
240,-
Added to cart
200,-
Added to cart
250,-
Added to cart

Pynt inngangspartiet med vintergrønne planter

Det er alltid hyggelig å komme til noen som har pyntet litt ekstra ved inngangspartiet. Kombinér gjerne vintergrønne planter med kongler, greiner og lykter. Vintergrønne planter kan variere fra frodig grønt til blålig bar. Når julen kommer er det også svært dekorativt å pynte de vintergrønne plantene med stemningsskapende lyslenker.

Slik steller du vintregrønne planter

Vintergrønne planter som einer, gran, sypress og sedertre, er dekorative med sitt grønne bar gjennom hele vinteren. Står de ute trenger du ikke å tenke så mye på de før våren kommer. Har du tatt de med inn er det viktig at du gir de godt med vann gjennom hele vinteren.

Stelletips vintergrønne planter - ute:

  • Vintergrønne planter kan gjerne settes ut om vinteren. Det beste er å plante de i krukker eller i jorden før kuldegradene kommer. Setter du de ut i potte når det er minusgrader, vil temperaturen i røttene bli lavere enn om de står i jord. Rekker de ikke å få en naturlig herdingsprosess før kulden kommer, reduseres sannsynligheten for å klare å overvintre. Jo høyere antall minusgrader planten blir eksponert for desto lavere blir sannsynligheten for overvintring. Hvor robuste og vinterherdige planten er varierer noe fra slag til slag.
  • Vintergrønne planter trenger ikke vann så lenge det er kuldegrader, men begynn å vanne de når våren kommer.

Stelletips vintergrønne planter – inne
Vintergrønne planter er svært tørste planter og trenger mye vann når de står inne. Forholdene i en stue er ikke optimale, men med jevnlig vanning kan vintergrønt klare seg lenge inne også. Jo lavere temperatur jo mindre stress for planten. For å slippe å måtte vanne så mye er det veldig lurt å sette dem i grow-in selvvanningspotte.