eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Slik kan du pynte med amaryllis

Amaryllis blir ofte kalt juleblomstenes dronning. Denne vakre blomsten har vært populær til jul i flere generasjoner. Her er litt inspirasjon til forskjellige måter du kan pynte med amaryllis.

Amaryllis er en storslått og vakker blomst. Mange velger å kjøpe amaryllis-løk i potte, og drive den frem så den står i full blomst til jul. Men for oss som ikke er like tålmodige finnes det mange lekre avskårne varianter du kan pynte opp med i stuen..

Røde amaryllis

Avskårne røde amaryllis har blitt utrolig populære. Med sin lange stilk og store blomster er den veldig dekorativ. Det tar ca. 1 uke før amaryllisblomstene springer ut på de avskårne blomstene. Dette er avhengig av hvor kaldt de står. Springer de raskere ut, kan de settes kjølig for å forsinke denne prosessen. Vi håper du blir inspirert av de vakre bildene og får noen idéer til hvordan du kan pynte med amaryllis til jul. Husk at amaryllis finnes i flere røde og rosa nyanser.

Pin itAmaryllis er en storslått og vakker juleblomst.
Pin itKutter du blomstene kan de brukes som kuvertpynt sammen med silkefuru.
Pin itAmaryllis og silkefuru er lekkert sammen.
Pin itSnu blomsten opp ned, fyll stilkene med vann og heng den i vinduet.
Pin itKutt blomsten og legg den sammen med ilexbær på servietten. Enkel måte å lage kuvertpynt.

Hvit amaryllis

Hvit amaryllis er en delikat og vakker blomst. Den har en mer klassisk og ren utstråling enn de med farge. Det er lekkert å bruke hvit amaryllis i rene hvite stylinger. Da får du både en følelse av jul og nordisk vinter. Gull, sølv og glassvaser er lekkert til. Du finner flere typer amaryllis og passende vaser i din nærmeste Mester Grønn butikk.

Pin itMajestetisk og vakker amaryllis med silkefuru i glassvase.
Pin itHvit amaryllis og litt grønt som kuvertpynt.
Pin itPynt bordet med amaryllisblomst i Dalebekken glassvase.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00