Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt med vakre dørkranser til jul

Mange av oss ønsker å pynte litt ekstra ved inngangspartiet til advent. Nå har vi et stort utvalg av lekre dørkranser i butikkene. Du velger selv om du vil kjøpe en som er ferdig pyntet eller om du vil stå for pynten selv.

Pin itBarkransen er fin som den er uten ekstra pynt.

Ferdig pyntede naturkranser

Vi selger ferdig pyntede barkranser med pynt som tåler å henge ute. Vi anbefaler likevel å henge kransen under tak og la den henge tørt. Pynten på de ferdige kransene er i natur, rødt, kobber og gullnyanser. Det har blitt mer og mer populært med store kranser på døra, så da er det opp til deg å velge  størrelsen du synes passer hos deg. Kombinérer du det med vintergrønne planter pyntet med lyslenker får du den rette julestemningen ved inngangspartiet.

Pin itNaturkrans med pynt rundt hele kransen.
Pin itFerdig pyntet barkrans i grønt og gull.
Pin itDørkrans med rød naturpynt.

Barkranser du kan pynte selv

Det er hyggelig å pynte inngangspartiet litt ekstra og dørkransen kan du henge opp i god tid før jul. Den er med på å skape et hyggelig førsteinntrykk for gjestene som kommer på førjulsbesøk. Vi selger forskjellige varianter av barkranser uten pynt. De grønne barkransene kan du pynte selv med for eksempel sløyfebånd, kongler, greiner, lyslenker eller annet som passer til. Vi har masse spennende pynt i butikkene våre.

Pin itRød sløyfe er fint på barkransen til jul.
Pin itDet er lekkert å feste en lyslenke eller to på dørkransen. Lyslenkene går på batteri og tåler ikke vann. Et tips er å feste en plastpose rund batteriboksen så den blir vanntett.
Pin itØnsker du en kunstig krans du kan pynte med i flere år har vi også flotte kunstige kranser.

Ferdig julepakke til inngangspartiet

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen pakker med vintergrønne busker i kurv, dørkrans og lykter med lys som skaper den rette stemningen ved inngangspartiet. Bestill pakkene her på mestergrønn.no, hent i nærmeste butikk eller velg levering hjem.

Pin itMed vår julepakke til inngangspartiet er det enkelt å pynte utenfor døren.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00