pyntet med gresskarlykt i inngangsparti

Slik pynter du til Halloween

19. September, 2023
Kategori
Inspirasjon Høst

Pynt til Halloween med skumle gresskarlykter og oransje blomster. Har du invitert gjester til Halloweenfest er det gøy å pynte bordet med små pyntegresskar.

Gresskarlykt

Stemningsfullt med gresskarlykt med lys på trappen.

31. oktober er det Halloween, eller Allehelgensaften som er det norske navnet. Halloween er den katolske minnefesten for helgener og martyrer. Det har også blitt kvelden for å pynte med gresskarlykt og skumle figurer ved inngangsdøren i påvente av at det ringer på døren for knask eller knep.

Pynt med gresskar ved inngangsdøren

Gresskaret har i dag sin naturlige plass ved inngangsdøren. I dagene før Halloween er det fint å skape deilig høststemning ved å pynte med små og store gresskar. Pynt med høstens planter, gresskar, kongler og dekorstein. Bruk fantasien, og skap ditt eget uttrykk. Innendørs kan du også pynte med små gresskar liggende på bordet som dekor. Et fat fylt med gresskar, lys og blomster skaper også herlig høststemning.

gresskar om høsten

Pyntegresskarene finnes i mange forskjellige farger og fasonger.

Pynt med orange blomster

Fargene knyttet til Halloween er dominert av svart og oransje. Av snittblomster har vi bl.a. roser, germini, krysantemum, alstroemeria og leucospermum som passer å pynte med til Halloween. Av potteplanter som finnes i oransje nyanser er bl. a ildtopp og krysantemum.

Snittblomster

Plukk og miks blomster i gylne fargetoner fra vårt store utvalg av blomster til 3 for 2.

Roser i gylne fargetoner

Roser i gylne fargetoner er fine å kombonere med alstroemeria og eucalyptus.

Leucospermum

Leucospermum er en spennende snittblomst å pyntmed til Halloweeen.

orange ildtopp om høsten

Pynt med orange ildtopp.

Vi anbefaler å lese