Misty vaser

Fast medlemstilbud på minivaser

Gjennom hele 2022 er det 3for2 på vaseseriene Misty, Bubble Mini og Dalebekken. Seriene består av små vaser og telysholdere, perfekte som pynt på lysfat eller på festbordet.

3 for 2 på Misty, Dalebekken og Bubble Mini

For alle medlemmer av kundeklubben er det 3for2 på alt i seriene Misty, Dalebekken og Bubble Mini i hele 2022. Vasene finnes i mange ulike varianter. Tilbudet gjelder ved kjøp i butikk, så langt lageret rekker. Det er dessverre ikke mulig å kombinere de ulike seriene på dette tilbudet.

Misty vaser

Nå får medlemmer også de nye Misty vasene til 3 for 2.

Bli medlem i kundeklubben

Er du ikke medlem i kundeklubben kan du melde deg inn her på mestergrønn.no eller i butikk.

Lekre små Misty vaser

Misty er en ny serie minivaserr som er perfekt som pynt på et dekorfat eller til å pynte festbordet med. Misty vasene er håndlaget og finnes i mange ulike størrelser. Du får de både i klart glass og farget glass.

Misty vaser

Misty vasene finnes i mange varianter, og her er de i klart glass.

Misty vaser

Lekre små Misty vaser i farget glass med sesongens blomster.

Små Bubble glassvaser

Bubble er en serie vaser, og de to minste størrelsene er med i medlemstilbudet. I likhet med de ande minivasene er de fine med blomster i på et lysfat eller til å pynte et vakkert festbord.

Bubble vaser

Bubble minivaser med nydelige blomster.

Dalebekken vaser og telysholdere

Dalebekken er en serie minivaser vi har hatt med oss i flere år, og de er like populære fremdeles. I tillegg har vi Dalebekken telysholdere som er perfekt sammen med vasene, enten du skal pynte et fat eller pynte festbordet.

Småvaser ,Dalabekken

Dalebekken glassvaser og telysholdere er fine å pynte festbordet med.

Vi anbefaler å lese