Mester Grønn støtter Frelsesarmeens arbeid

Vi støtter Frelsesarmeens arbeid

Hvert år støtter vi Frelsesarmeen med en million kroner. Disse pengene går til Frelsesarmeens humanitære arbeid. Å kjøpe Frelsesarmeens blomsterbukett er en av måtene du kan være med å støtte på.

Støtter Frelsesarmeens humanitære arbeid med 1 million i året

Mester Grønn har vært en stabil støttespiller for Frelsesarmeen i 25 år, og hvert år gir vi rundt en million kroner til Frelsesarmeens humanitære arbeid. Pengene er samlet inn via salget av Frelsesarmeens rosebukett og et bidrag fra posesalget.

Pengegaven går til Jobben for rusmisbrukere, et initiativ i regi av Frelsesarmeen som har til hensikt å gi tidligere eller aktive rusmisbrukere et arbeidstreningstilbud. Ved å få arbeidstrening får man fellesskap, tilhørighet og tilbud om aktivitet. Dette skaper mer meningsfylte dager og redusert behov for rus. For noen er dette veien til å bli helt rusfri og komme seg ut i arbeidslivet.

Frelsesarmeen Jobben

Jobben betyr et sted å komme til, det gir en tilhørighet og en mulighet til å få et mer meningsfylt liv.

25 kr til Frelsesarmeen for hver solgte bukett

Mester Grønn har laget en bukett som er dedikert til Frelsesarmeen. For hver bukett som selges går 25 kroner til Frelsesarmeens humanitære arbeid. Det er også mulig å gi et bidrag til Frelsesarmeen sammen med andre produkter. Med din gave får rusavhengige arbeidstrening, meningsfylte aktiviteter og livsviktige fellesskap. Buketten består av Fairtrade-merkede blomster .

Buketten kjøper du i alle våre blomsterbutikker og her i nettbutikken.

Rosebukett til inntekt for Frelsesarmeen

For hver Frelsesarmeen rosebukett som selges går 25 kr til Frelsesarmeen.

Hva går pengene til?

Midlene fra Mester Grønn går til Frelsesarmeens Jobben - et arbeidstreningstilbud for rusmisbrukere. Her får brukere mulighet til å få en bedre hverdag ved at de får prøve seg som arbeidstakere. For noen vil dette bety en unik mulighet for å komme inn i det ordinære arbeidsmarkedet. Videre gir det mennesker en mulighet til tilbud om aktivitet, tilhørighet og en mer meningsfylt hverdag som kan være et godt bidrag til veien mot en rusfri hverdag.

Lisbeth Welander, kommandør i Frelsesarmeen setter stor pris på den stabile støtten fra Mester Grønn. 

– Helt konkret betyr det at vi har et større tilbud av både aktivitet, omsorg og mat til rusmisbrukere. Det gjør at vi kan være med å strekke ut en hjelpene hånd og bidra med jobberfaring, tilhørighet og en hverdag med glede. Vi kunne ikke gjort det uten de gode bidragsyterne våre, sier Welander.

Vi anbefaler å lese