Mester Grønn støtter Frelsesarmeens arbeid

Vi støtter Frelsesarmeens arbeid

Hvert år samler vi inn rundt en million kroner til Frelsesarmeen. Disse pengene går til Frelsesarmeens humanitære arbeid. Å kjøpe Frelsesarmeens blomsterbukett er en av måtene du kan være med å støtte på.

Støtter Frelsesarmeens humanitære arbeid med 1 million i året

Mester Grønn og Frelsesarmeen har hatt et langt og godt samarbeid. Hvert år samler vi inn rundt en million kroner som går til Frelsesarmeens ulike prosjekter. Et bidrag fra posesalget vårt går til Frelsesarmeen. Når du kjøper en pose hos Mester Grønn, støtter du samtidig Frelsesarmeens humanitære arbeid.

Vi hjelper mennesker ut av rus, og tilbake på jobb


20 kr til Frelsesarmeen for hver solgte bukett

Mester Grønn har laget en bukett som er dedikert til Frelsesarmeen. For hver bukett som selges går kr 20,- til Frelsesarmeen. Buketten består kun av Fairtrade-merkede roser fra Kenya.

Buketten kjøper du i alle våre blomsterbutikker og her i nettbutikken.

Rosebukett til inntekt for Frelsesarmeen

For hver Frelsesarmeen rosebukett som selges går 20 kr til Frelsesarmeen.

Hva går pengene til?

Midlene fra salget av bæreposer og Frelsesarmeen rosebukett fordeles en gang i året til Frelsesarmeens ulike prosjekter, og støtten går bl.a. til Jobben for rusmisbrukere og til ferieleir til barn som ellers ikke vil få noe ferie.

Frelsesarmeens arbeid for eldre
Frelsesarmeens arbeid for familier

Foto: Frelsesarmeen

Rusomsorgen

Frelsesarmeen har et arbeidstreningstilbud for rusmisbrukere som heter «Jobben». Her får brukere mulighet til å få en bedre hverdag ved at de får prøve seg som arbeidstakere. For noen vil dette bety en unik mulighet for å komme inn i det ordinære arbeidsmarkedet.

Barne- og familieleire

Frelsesarmeen arrangerer sommerleire for barn og familier som ikke har mulighet til å reise på sommerferie. Her får de ta del i opplevelsesrike aktiviteter.

Vi støtter sommerleire for barn

Les mer om Frelsesarmeens arbeid på frelsesarmeen.no

Vi anbefaler å lese