Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Fyll vasen med vakre peoner

Endelig er peonsesongen i gang for fullt. Nå bugner det av vakre peoner i forskjellige rosa, røde og hvite fargenyanser. Så ta turen innom en av butikkene våre og se det store utvalget av peoner.

Peoner er sommerens dronning. Med sin romantiske sjarm er dette sesongens mest trendy  og dekorative blomst.  Den utstråler overdådighet og klassisk eleganse, og er sommerens mest populære snittblomst.

Sarah Bernhardt peonene er den mest populære varianten vi har.
Pin itVakker peonbukett med roser, brudeslør og marikåpe.
Pin itSett sammen en vakker peonbukett med roser og marikåpe.

Størst utvalg av peoner

Peoner finnes i utallige varianter. De store lekre peonblomstene har farger som varierer fra sart rosa nyanser til dyp burgunder. De hvite og pastellrosa peonene dufter herlig og skaper god duft i stuen eller på terrassen. Vi har et stort utvalg av ulike peonsorter, så her er det bare å velge og vrake.

Pin itMester Grønn har et stort utvalg av ulike sorter peoner.
Kombinér gjerne flere varianter av peoner i sammen bukett.
Pin itRed Charm pioner.
Pin itMiss America pioner.
Vakre hvite Miss. America peoner.
Coral Charm har dyp korallfarge som knopp, men endrer farge til kremfarget når den har sprunget helt ut.

5 dagers holdbarhetsgaranti

Peoner holder seg vakker i mange dager, så fyller du vasen med klassiske peoner kan du nyte de i lang tid. Vi har 5 dagers holdbarhetsgaranti, og du får alle våre peoner til 3 for 2. Vi spanderer den billigste bunten.

Pynt bordet med vakre peoner

Pioner egner seg også godt som pynt til ulike borddekorasjoner, enten alene eller sammen med  f.eks roser, brudeslør eller marikåpe.

Pin itPeoner er vakkert både som kuvertpynt og i dekorasjoner.

Send en blomsterhilsen

Forsommeren er tid for å takke for sommeravslutninger og sommerfester. og hva er vel hyggeligere enn å gi bort en bukett med strålende peoner. Hos Mester Grønn finner du det største utvalget av peoner. Så ta en tur innom din nærmeste Mester Grønn butikk og la deg friste av disse klassiske skjønnhetene som stråler av eleganse og overdådighet. Eller send en vakker peonbukett hjem til noen du ønsker å takke eller overraske.

Peoner er ekte blomsterglede. Garantert.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00