Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Slik lager du en flott høstgruppe

Lag en koselig høstgruppe som pynter opp inngangspartiet eller terrassen helt til vinteren kommer. Det er enklere enn du tror. Vi viser deg hvordan du kan få det til.

Skap en lun og vakker høststemning ved inngangspartiet eller på terrassen med flotte høstgrupper. Du kan velge om du vil kjøpe de ferdig plantet eller om du ønsker å lage den selv.

Slik planter du en høstgruppe:

Dette trenger du

  • 3-4 forskjellige planter
  • Utepotte eller kurv, gjerne en som er litt bred
  • Blomsterjord

Vanligvis er det tilstrekkelig med 3-4 forskjellige planter. Velge gjerne en variant som kan slynge seg litt utover kanten på krukken som f.eks Muehlenbeckia eller Dichondra Silver Falls. Kombiner det gjerne med lyng, pyntekål, pernettia eller sølvkrans. Så har du en vakker høstgruppe som står vakkert helt frem til vinteren kommer.

Pin itHøstkos på uteplassen

Slik gjør du

Bruk en litt bred blomsterkrukke eller kurv og fyll den halvveis med blomsterjord. Så er det  bare å begynne å plante i vei. Rotklumpen på planten må være godt dekket av jord. Trykk så jorden sammen, men ikke for hardt, da det er viktig at røttene får rikelig med oksygen. Vann godt når du har planten ferdig.

Vakre høstgrupper

Her er eksempel på vakre høstgrupper du enkelt kan lage selv.

Pin itEn vakker høstgruppe med lyng, sølvkrans, muehlenbechia, pyntekål og Calocephalos.
Pin itØnsker du en høstgruppe i grågrønne toner kan du velge Calocephalos, sølvkrans, muhelenbechia og hvit lyng.
Pin itKoselig kurv med Erica lyng, muhelenbechia, pyntkål sølvkrans og prydgress.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00