eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Slik pynter du med orkidéer

Orkidéen har lenge vært et symbol på kjærlighet og skjønnhet og er et vakkert blikkfang i hjemmet ditt. De finnes i så uendelig mange varianter og kan trives like godt i stuen, på badet som på kjøkkenbenken.

Rimelig interiørgrep

Orkidéer finnes i over tretti tusen varianter. Phalaenopsis er den mest populære av våre orkidéer. Den er både lettstelt og vakker, og komer i utallige farger og fasonger. De fleste er i kremhvite og lilla fargetoner, men du finner dem også i jordnyanser som terrakotta, konjakk og oker.

Trives i mange rom

En orkidé gir et organisk preg til badet, og gir deg en følelse av spa og velvære. I vinduskarmen står den rank og stolt, men husk at selv om den ofte selges oppspent i butikken, så kan du gjerne fjerne blomsterpinnene og klypene, slik at planten finner tilbake til sin naturlige form. Det er kanskje da den er aller vakrest.

Pin itLa greinene på orkidéene slippe fri, så får du en mer spennende plante.
Pin itDelikat hvite phalaenopsis orkide.

Orkidéer fra Mester Grønn gleder lenger

Når du kjøper en orkidé er det viktig å velge en som er frisk og sterk. En orkidé med god kvalitet skal ha:

  • Friske, grønne og saftspente blader og røtter
  • Godt med knopper og en del utsprungne blomster.

Kjøper du en orkidé hos Mester Grønn kjøper du et fantastisk produkt det ligger masse omtanke og stell bak. Før en Phalaenopsis orkidé når en av våre butikker har den stått i et gartneri i minimum 2 år. Våre dyktige gartnere har gitt orkidéen optimale dyrkningsforhold, og unngår å sprengdyrke de frem. Det gjør at du kan ha glede av orkidéen lenger.

Etter en stund vil orkidéen din prøve å kommunisere med deg så godt den kan, og lærer du deg å tyde signalene, så får du en sunn plante som vil blomstre lenger.

Pin itGlasspotter er perfekte til orkidéer.
Pin itBlomstene er et kunstverk i seg selv.
Pin itCymbidium orkide er en snittblomst som holder seg vakker i flere uker.

Valg av blomsterpotte

En annen ting å tenke på når du skal dekorere med orkidéer, er valg av blomsterpotte. Prøv deg gjerne frem med ulike potter. Velger du en gjennomsiktig potte hjelper du røttene på orkidéen med tilgang på rikelig med lys. Bruk gjerne en orkidepotte, denne potten har en kant i bunnen som orkidèen hviler på og som gir høyere luftfuktighet rundt røttene. Dette gjør at orkidèen trives ekstra godt.

Pin itWien glasspotte sammen med frostet potte. Begge passer flott til orkidéer.
Pin itVi selger orkidépotter med en kant i bunn som gjør at røttene ikke kommer i vann.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00