Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt med orkidéer i alle rom

Orkidéen har lenge vært et symbol på kjærlighet og skjønnhet og er et vakkert blikkfang i hjemmet ditt. De finnes i så uendelig mange varianter og kan trives like godt i stuen, på badet som på kjøkkenbenken.

Rimelig interiørgrep

Orkidéer finnes i over tretti tusen varianter og Phalaenopsis er de mest populære orkidéene våre. De er både lettstelte og vakre, og kommer i utallige farger og høyder. I mange år har de hvite orkidéene vært mest populære, med lilla orkideer som en god nummer to. Nå seiler nye varianter i gylne fargetoner opp og blir stadig mer populære. Vi kjøper nå også mer og mer av midi orkideer, de er litt kortere og passer bedre på et stuebord.

Pin itPahalenopsis Mirror på bøyle er en av våre mest populære orkidéer.
Pin itDe litt kortere midi-orkidéene blir stadig mer populære.
Pin itOrkidéer i gylne farger blir også mer og mer populære.
Pin itBlomstene er et kunstverk i seg selv.
Pin itCymbidium orkide er en snittblomst som holder seg vakker i flere uker.

Orkidéene trives i mange rom

En orkidé gir et organisk preg til badet, og gir deg en følelse av spa og velvære. I vinduskarmen står den rank og stolt, men husk at selv om den ofte selges oppspent i butikken, så kan du gjerne fjerne blomsterpinnene og klypene, slik at planten finner tilbake til sin naturlige form. Det er kanskje da den er aller vakrest.

Pin itDelikate hvite phalaenopsis orkidéer på badet.

Våre orkidéer blomstrer lenger

Når du kjøper en orkidé er det viktig å velge en som er frisk og sterk. En orkidé med god kvalitet skal ha:

  • Friske, grønne og saftspente blader og røtter
  • Godt med knopper og en del utsprungne blomster.

Kjøper du en orkidé hos Mester Grønn kjøper du et fantastisk produkt det ligger masse omtanke og stell bak. Før en Phalaenopsis orkidé når en av våre butikker har den stått i et gartneri i minimum 2 år. Våre dyktige gartnere har gitt orkidéen optimale dyrkningsforhold, og unngår å sprengdyrke de frem. Det gjør at våre orkidéer har lenger blomstringstid.

Etter en stund vil orkidéen din prøve å kommunisere med deg så godt den kan, og lærer du deg å tyde signalene, så får du en sunn plante som vil blomstre lenger.

Pin itLa greinene på orkidéene slippe fri, så får du en mer spennende plante.

Kvalitetsgaranti på orkidéer

Vi har kvalitetsgaranti på alle blomster og planter, og garanterer 6 ukers blomstringstid på orkidéer.  Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.

Valg av blomsterpotte

En annen ting å tenke på når du skal dekorere med orkidéer, er valg av blomsterpotte. Prøv deg gjerne frem med ulike potter. Velger du en gjennomsiktig potte hjelper du røttene på orkidéen med tilgang på rikelig med lys.

Pin itBåde gjennomsiktige og frostede glasspotter passer flott til orkidéer.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00